Adulthood se manifestira v mnogih oblikah, vendar je veliko zanimanje za grozdje eden od glavnih načinov, kako lahko poveste, da se počasi spustite v vašo mater. Kot otrok je bilo sadje sredstvo za konec – zdravo prigrizek, ki bi ga lahko, ko je bilo končano, spere z nekaj bolj grešnega, kot so Chips Ahoy ali Dunkaroos. Toda s starostjo je mogoče najti zadovoljstvo v proizvodnem prehodu.

sliko

Mednarodna sadna genetika

Odgajalci grozdja – znani odslej kot čarovniki – delajo nadurno delo, da bi navzkrižno opraševali obstoječe sorte, da bi ustvarili sadje v najbolj neobičajnih oblikah in okusih. Prvič je bilo Witch Fingers (zdaj znano kot Teardrops), imenovano po svojih čudovito dolgih in krhkih silhuetah. Nato je prišlo grozdje Cotton Candy. Ljudje so se zlomili v trgovini z živili v iskanju zelenega grozdja, ki ima okus, kot karnevalsko zdravljenje z dosti nižjim številom kalorij. (Preden zgrabite ključe za ključe, to veste: jih lahko najdete le v avgustu in septembru.)

sliko

Mednarodna sadna genetika

Zdaj, Walmart je izključno zaloge nekaj novega. Imenujejo se grozdje Rock-It, in oni so zamisel mednarodne sadne genetike, istih ljudi za Teardrops in Cotton Candy. Izraz je očitno nagnjen k podolgovati obliki in koničastemu koncu sadja, vendar ugriz ni tako preprost: krčijo kot zeleni grozdje, vendar imajo sladko vijolično. Rock-It grozdje ima subtilen okus, tako da jih lahko pop up kot sladkarije in se ne utrudijo iz okusa.

Lahko dobite paket z grozdjem v Walmart za 4,48 dolarja, dokler se sezona ne konča konec decembra.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.