Amerika ima čudno ponovno spet povezavo, ko gre za jogurt. Če gre za Go-gurt, grški jogurt ali fro-yo, mnenje države niha hitreje kot vreme. In tako, da bi oživili padajočo prodajo v kategoriji, so mlečne blagovne znamke prestavile svoje postavke in uvajale nove koncepte, vse od grškega jogurta pa so dali vse do gobicnega 100-kalorijskega parfait skodelic.

sliko
Giphy

Zdaj pa bomo na ameriški trg pozdravili popolnoma novo vrsto jogurta. V prizadevanjih ustvariti najbolj vročo novo stvar v hladilniku, Yoplait je ustvaril povsem nov “jogurt” v francoskem stilu, imenovan Oui (to pomeni “da” v francoščini). Za francoske korenine se šteje, da je še treba določiti natančno opredelitev jogurta v francoskem stilu.

Ta nova sorta je navdihnjena z enim od Yoplaitovih “dediščinskih” receptov, imenovanih “Saveur d’Autrefois”, kar grobo prevede v “okus daleč”. Zahteva samo polno mleko, kulturo jogurta in dejansko sadje, vključeno na dnu. Toda tisto, kar najbolj ločuje ta novi slog jogurta od tega, kar smo navajali na državo, je, kako je narejen: vsak del je kultiviran v stekleni posodi, v kateri se prodaja, kar ji daje edinstveno strukturo in praznuje vse potrebe po dodatnih dodatkih.

sliko

Yoplait

Blagovna znamka pravi, da je njen francoski jogurt trdnejši od grškega jogurta, zelo debela, subtilno sladka in zelo sveža degustacija; medtem ko je Buzzfeed opisal teksturo, ki spominja na maslo.

Pri 1,49 dolarja pop, ta spin na jogurtu je malo dražji od svojih tradicionalnih kolegov, vendar pa vsaj, da boste ohranili (in ponovno uporabili) tiste luštne steklene zabojnike. Yoplait načrtuje osem okusov, vključno z navadnimi, vanilnimi, limoninskimi, jagodnimi, borovničnimi, breskevskimi, kokosovimi in črnimi češnjami, od katerih vsak ima manj kot osem sestavin in nič umetnih okusov. Poiščite ga na prodajnih policah v začetku julija.

Sledite Delish na Instagramu.