Čokoladni in vanilinski mehki servisi Frostys so kultna klasika med obiskovalci hitre hrane – in z dobrim razlogom. Sami so odlična sladica, vendar se lahko tudi dokajšajo s pomfritom, marshmalloukom in celo malim Kahlua. In zdaj jih Wendy ponuja v hiši za tiste s posebnim Frosty Key.

V tem, kar bi lahko bila boljša promocija kot znameniti Pasta Pass Olive Garden, bo najnovejša ponudba Frosty Key Tag za burgerjevo verigo imela brezplačno licenco Frostys leta 2016. In VIP prelaz je samo 1 $. Ja, prebrala to prav – to je samo dolar za letno brezplačno Frostys. In zdaj vemo, kaj bomo dobili za vse božične prijatelje in družino.

Še več, podjetje bo doniralo 90 centov vsakega nakupa Frosty Key Tag, da bi se usmerilo v fundacijo Dave Thomas za prevzem, ki je nacionalna neprofitna javna dobrodelna ustanova, namenjena iskanju stalnih domov za več kot 130.000 otrok v rejniških sistemih po vsej Evropi. Severna Amerika. To v bistvu pomeni, da ta dolar obravnava bonus za vse.

Če želite doseči brezplačno Frostys leta 2016, morate kupiti oznako ključev pred 31. decembrom 2015. Če želite unovčiti brezplačne sladice v novem letu, morate opraviti nakup, vendar pa je lahko karkoli iz naročila v vrednosti 1 krompirja na hrustljavo piščančji sendvič obrok. Težko se je pritoževati glede tega majhnega opozorila, če promocija koristi dobrodelne namene. Plus, veste, da želite, da se krompirček pomakne v čokoladni lesk.

Sledite Delish na Instagramu.