Do sedaj je vaša ponudba sladkovodnih sladolednih palic, ki ste jih prejeli prejšnji božič, že zdavnaj odšla. Ampak to ne pomeni, da moraš počakati do decembra, da si napolniš svoje želve z okusom z okusom.

Spoznajte ogromno gumijasto kumarico, resnično videti kumar, ki ga izdeluje podjetje Giant Gummy Bear Company. Vsak po 4,5 unč, da so enake velikosti kot kavarna, ki jo dobite pri delih.

KUPI ZDAJ Gummy Pickle, $ 6, oldtimecandy.com

Oglejte si to objavo v Instagramu

Izkazalo se je, da so gumijaste kumarice odvratne! #candy #disgusting #gummypickle

Objava je delila Jamie Fend (@fancyjamie)

Medtem ko imajo gumijaste kumarice enako strukturo kot tradicionalni gumijasti medvedi, so narejeni iz kopitega oljnega olja in izvlečka rožmarina, tako da so okusni kot prava stvar. Izkazalo se je, da to sploh ni dobra stvar.

V socialnih medijih je več kot ena oseba uporabila hashtag #dagusting za opis sladkega in kislega zdravljenja. Uporabnik programa Instagram @SoCalSnackHunters je dejal, da so jih z gumijastimi kumaricami “pozdravili z najslabšim grenkim okusom”, ki omenja, da okus “ne izgine, ko ga pojedo”.

Oglejte si to objavo v Instagramu

V škripcu smo! No, tu je stvar, nismo prepričani, ali bi se morali presenetiti, kako to ima okus, kot pravi piknik, ali če bi ga morali popolnoma ovreči dejstvo, da ta kisika prihaja kot super žvečilna gumijasta oblika ��. Odprl sem vrečko, in že sem od batja, lahko vdihem to kislost .. Ne bom lagal, bil sem prestrašen. Oba sva poskusila z rezino tega in naj ti povem .. ni bilo prijetno lol. Ta sladek okusan okus in tista, ki nikoli ni končala žvečenje, je bila pozdravljena tudi z najslabšim grenkim okusom. O, da ne omenjam, ne izgine po tem, ko ga je pojedel .. tvoja burja vas bo spomnila na to, kar si si ravnokar postavil haha. Ali ste pripravljeni poskusiti tole? Radi bi vedeli vaše misli o tej lol! ����❤️ ��: @ lolliandpops

Objava, ki jo delijo SoCal Snack Hunters (@socalsnackhunters)

Medtem ko so ogromne gumijaste kumarice prejele več pregledov s 5 zvezdicami Amazonka – kjer jih prodajajo za astronomsko $ 14,49 vsak – njihova močna po okusu jih je zaslužila več kot nekaj neumnih pregledov.

“Medtem ko je to služilo svojemu namenu kot smešno šalo, je bilo tudi popolnoma odvratno,” je en kupec Amazon napisal.

“To miriše kot kumarice sončničnih semen do mene – zaradi česar sem mislil, da ga bom ljubil,” je napisala druga oseba v svojem pregledu. “Okus je čuden … sladek, vendar še vedno kot koperarica … ampak tudi sladkarije … Ne vem, ne sovražim, vendar mi prav tako ni všeč.”

Sledite Delish na Instagramu.