Če vaš sanjski vikend vključuje igralne avtomatike za igralne avtomate in šmotovanje s slavnimi kuharji, kot so Gordon Ramsay, Giada De Laurentiis in Bobby Flay, boste maja želeli rezervirati letalsko karto v Las Vegas. 12. letni Vegas Uncork’d z izkušnjami Bon Appétit združuje nekaj najbolj kul kuharjev za vikend predstavitev hrane, se sestaja in pozdravlja ter veseli ure.

Gordon Ramsay gosti ne samo enega, temveč dva dogodka, ki vključujeta njegove recepte in veliko pijače. Dogodek Gordon Ramsay Hell’s Kitchen Master Series se bo v četrtek, 10. maja v Ramsayovi najnovejši restavraciji. Hell’s Kitchen v palači Caesars je bil seveda navdihnjen s svojo hit show. Na večerji bodo mega-navijači prepoznali nekaj jedi iz razstave. Tečaji, kot je znani Ramsayjev Beef Wellington, bodo seznanjeni s posebej oblikovanimi koktajli in znani obrazi iz Peklenska kuhinja morda v množici. Če se odločite za VIP izkušnjo, se lahko srečate s samim Ramsayom in sedite na kuharski mizi v bližini odprta kuhinja restavracije.

V soboto, 12. maja, je Ramsay gostil bolj casual Pub Reception in pivsko degustacijo, kjer gostje lahko pecijo na pivu in prigrizek na majhne ugrize. Ta srečna ura bo potekala v Ramsayjevem Pubu in Grillu.

sliko

Vegas Uncork’d / Gordon Ramsay Pub & Grill

Med vikendom se lahko udeležijo številne druge slavne dogodke, odvisno od tega, koliko penijev ste pripravljeni zapustiti. Giada De Laurentiis gostuje v kavarni in torti Z Giado v svoji novi hitro restavraciji, Pronto in Bobby Flay gostuje na barku z jedmi iz svoje restavracije v New Yorku, Gato.

Cake Boss oboževalci, si lahko ogledate torto, ki dekoriranje prikazuje Buddy Valastro pri Buddy in Lisa’s This Is How It Do It. Par bo okrog klepeta, gostje pa lahko poskusijo jedi iz menijev Buddy’s V Ristorante in Lise’s kuhinje.

Dogodki niso poceni – večerja podjetja Ramsay’s Master Series stane 499 dolarjev – in prodaja se hitro, zato se kmalu obiščete na spletnem mestu Uncork’d, če nameravate iti.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.