Ni skrivnost, da mnogi akterji preoblikujeta svoja telesa za vloge, ki pogosto delajo, diete ali, nasprotno, zadovoljujejo bodisi bodite previdni s fizičnimi zahtevami službe (Blake Lively se borijo za svoje življenje v Plitva) ali izgledajo kot znak, ki ga predstavljajo (Renee Zellweger je 30-kilogram povečanja telesne mase zaBridget Jones, Hugh Jackman se je priključil kot Wolverine).

Alexander Skarsgard in Margot Robbie nista izjema, ker sta se pripravila igrati Tarzan in Jane v poletnih Legenda o Tarzanu. Medtem ko je Skarsgard uničil sedem tisoč kalorij na dan in začel uteževati mišice, da bi igrali protagonist, ki je nosil oblačilo, je program prehrane Robbiejev bolj prijeten – v tem, da sploh ni “prehrana”.

“To je 19. stoletje [v filmu], če ima malo teže, je verjetno dobra stvar”, je povedala TV teden. “Zaradi tega ne bom videti tanek.”

Robbie je preskočila telovadnico, namesto da bi gostila pubi, zato je lahko poskusila londonske klasične jedi, medtem ko je film posnel tam, poroča Yahoo. Ker je Skarsgard pri streljanju izrezal sladkor, gluten, pšenico, mlečne izdelke in alkohol, je jedel šest malih obrokov na dan (in delal dvakrat na dan), je pogosto prosil Robbie, da opiše, kaj je jedla čez vikend v ponedeljek zjutraj.

Margot Robbie and Alexander Skarsgard

Karwai Tang

“Bilo je podobno pornografiji za Alexa,” je povedal Robbie Ljudje. “Bil sem kot,” sem imel to in sem to jedel, in za sladico sem imel to. ” In on je bil, kot da bi se dobro počutil … Pravzaprav se mi je res slabo počutil. Najprej sem bil: “Mmm, mmm, mmm, jedem torto in nisi!” In potem sem se čez nekaj časa počutil zares slabo, zato sem jedel svojo hrano nekje drugje, da ga ni mogel videti. ”

Robbie se je za Skarsgarda resnično počutil slabega dne, ko mu je bilo rečeno, da je lahko jedel jabolko, in zvezda se je tako navdušila, poljubila je. “Udarila me je, kako ste prikrajšani, če ste navdušeni, da vidite kos sadja”, pravi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pimmi v parku ����

Objava, ki jo dodeli @ margotrobbie

Skarsgardova prehrana brez ogljika je bila še posebej razočarana, saj je Robbie rekla, da ima njena zvezda skrite talente za izdelavo fenomenalnih šolskih bolonjcev. Igralka ve ali nekaj o bolonjancih – nekoč je pojedla približno 8 kilogramov v eni uri, nekaj let nazaj je zmagala na tekmovanju.

“Zanimivo je, da ste dobro pripravili špagete Bolognese,” je rekla Skarsgardu med Periscopovim intervjujem z navijači. “Dobro sem, da jedem špagete Bolognese. Mi smo nekako podobni tekmi v nebesih.”

Margot Robbie and Alexander Skarsgard

Mike Marsland

Samo zato, ker so tekmi v nebesih, to ne pomeni, da bi Skarsgard moral pustiti svoj straži. Na vprašanje, kdo preživi najdaljši na zapuščenem otoku, Robbie postane brezobziren.

“Jaz bi ga pojedel,” se šali. “Počakal bi ga, da se obrne, potem pa ga bom po glavi s kokosom zadel in imel bom hrano več mesecev.”

Bistvo: Ne bodi med Robbie in njeno hrano. Stars – oni so prav tako kot mi!

Sledite Delish naprej Instagram.