Piščančja ponudba, Disney World in Guy Fieri: Tudi Guy ve, da je to “popolna nevihta”, kot je to le nekaj ur po odprtju v Disney Springsu ta teden. Na stotine oboževalcev je prišlo na praznovanje odprtja restavracije za piščanca in restavracijo z omako, poleg Guya, restavratorja Roberta Earla, piščanca! ekipa in resnično Disneyovo modo, kuhar Mickey Mouse.

sliko

Phelan Ebenhack

To je bila ljubezenska dela, in kljub precej preprostemu meniju, je bilo potrebno nekaj časa, da bi prišel do uresničitve. “Odprl sem, ne morem vam niti povedati, 100-plus restsaurants v moji karieri,” je dejal Guy Odlepite preko telefona. “Ta je vzela najverjetneje najdaljšo, da bi prišla iz zasnove ali ideje v resničnost.”

Poklical vodilni Chicken Guy! lokacija, jasno je, da ima ta stvar noge. Ko vprašam Guya, če namerava odpreti več, ni toliko, če toliko kot kdaj. “Vsak dan sedimo tukaj,” je dejal. “Piščanec je tako univerzalen. Za mene je to tako lep, univerzalen koncept, da res mislim, da imamo na našem obzorju precej širitvena pričakovanja.”

sliko

Phelan Ebenhack

On ve, kaj si misliš: “Veliko ljudi bo reklo, da je to samo piščančje blago, kaj se ti tako navdušuje? Toda to je piščančje blago, ki ni nikoli zamrznjeno, hišo narejeno, brez antibiotika in je dostopno.” Plus, obstaja 22 omak in potrjeno omako, ki pokliče restavracijo, tako kot večina stvari Guy, prav tako je zabavno.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, booksamillion.com