Ko se čarovnija približa, so na vrhu našega uma sladkarije, buče in jabolčnik. Medtem ko še vedno načrtujemo, da bomo jedli vse sladoledke za noč čarovnic, lahko na tem vikendu dobimo roke (poleg tega, da pijemo nekaj skodelic), upamo, da se bodo ti Halloween Lunchables pojavljali v naši trikovi torbe preveč.

Paketi za prigrizke s posebnimi izdajami so bili v zadnjih nekaj letih prodani okrog Halloweena, blogerji hrane Junk Food Aisle pa so ga v začetku tega meseca opazili pri Fred Meyerju in Giantu. Commenters je dejal, da so videli prigrizke v Krogerju in Walmartu.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Lunchables Dirt Cake, Cookie Dunks in S’mores Dippers! Najdeno pri: Fred Meyer, Giant #thejunkfoodaisle

Objava, ki jo je dala TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle)

Trije okusi se igrajo z nekaterimi našimi najljubšimi otroškimi zdravili, saj nas Cookie Dunks opomni na Dunkaroos in okus Dirt Cake v bistvu prenosna različica klasičnega umazanskega skodelice TGI Fridays. S’mores Dippers so precej samoumevni, s palicami Honey Graham, mini čokoladnimi žetoni in marmeladnimi kremami.

Medtem ko okusi niso sezonski, je hladna embalaža – ti so pravilno okrašeni z vampirji, mumijami in zombijem Frankenstein. Morda boste morali narediti malo (čarovniško) lov, vendar bi morali biti v izbranih trgovinah s pomočjo Halloween.

POVEZANI VIDEO:

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.