Hilary Duff je bila vedno Jif dekle. Torej, ko jo je podjetje za arašidovo maslo prosilo, da postane del njihove kampanje “Imagine If, ​​With Jif”, v sodelovanju z Boys & Girls Clubs of America, je bilo to naraven fit. Hilary je že od leta 2002 sodelovala z otroško organizacijo Lizzie McGuire dnevi. “Naredijo tako velike stvari in ustvarijo tako velik prostor za otroke, da se učijo in rastejo in so varni, zato je vedno lepo delati z njimi” Mlajši igralka in kmalu dva mama Odlepite.

Jifova kampanja omogoča staršem, da predstavijo svoje otroške ideje o projektih, s katerimi bi svet postal boljši kraj. Javnost glasuje o zmagovalcu in ta družina prejme 15.000 dolarjev, da bi svojo idejo postala resničnost. Lanski zmagovalec je ustanovil Stitches By Charlotte, s čimer je izdelal operne lutke za otroke, ki se zdravijo.

“Gre za hranljive mlade kreativne ideje, ki bodo svetu omogočile boljše mesto,” pravi Hilary, “in resnično mislim, da so otroci naša najboljša stava s tem.” Nedavno smo se z zvezdico pridružili nosečnostnim željam, njen najljubši off-set Mlajši jede in zakaj ima njen sin najhladnejša kosila.

Na njenem novem slastnem zobu

Hilary, ki je noseča s svojo prvo hčerko, pravi, da je nosečnost vse o slaščicah. Čeprav je ponavadi bolj slana in slana oseba, je jedla sadje, kisle gumijeste bonbone in PB & J je bila tokrat – »S tem sem bil kot sladkorno mesto. Danega sem naredil masleno arašidovo maslo in žele sendvič, Nikoli nisem naredila, in to je bilo tako, tako dobro, «je delila. Njena želva po izbiri: jagoda, ponavadi ali marelica, če hoče nekaj malega manj sladkega.

Ko poslušam njeno telo – ne komentatorji

Vsakdo in njihova mati imajo mnenje o tem, kako jesti / piti med nosečnostjo in za celebs je povratna informacija še glasnejša. Hilary pravi, da je med nosečnostjo dobila tono reakcije za prehranjevanje sushi, vendar pa posluša svoje telo in zdravnik nad trolls v oddelku za pripombe. “Mislim, da moraš poslušati svoje telo in narediti tisto, kar se počutiš udobno,” pravi. “Različne stvari delujejo za različne ljudi.” Vendar pa je vznemirjena za kozarec po nosečnosti, poleg tega pa tudi nekaj koksa z dieto.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ugani, kaj fantje! @matthewkoma in sem naredil malo svojo princeso in ne moremo biti bolj navdušeni !!!!!! ����������

Objava, ki jo je delil Hilary Duff (@hilaryduff)

Zakaj je šola njenega sina najbolj kul

Pripravite se na željo, da se znova odpravite v osnovno šolo: Hilaryjev sin Luca, ki bo začel prvega razreda, ima lep meni za kosilo. Njegova šola ponuja izbirčke, kot so suši, purani in cheddar sendviči na ciabatta, in “nazaj dan” s piščancem in vaflji. “To je tako noro, kot da bi lahko danes prišel na kosilo v šoli?” šala se je.

Medtem ko običajno kupi kosilo (kdo ne bi pri teh možnostih?), Hilary ima prigrizke, kot so sveže sadje, granolski palici ali ko ima srečo, vrečko čipov. In medtem ko Luca ni fan za špinačo, Hilary še vedno dobi veggie stvar v zameno: “On bo zdrobil celoten pladenj brokolija,” pravi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Moj sladek sladki fant. O pustolovščine, ki smo jih imeli ��

Objava, ki jo je delil Hilary Duff (@hilaryduff)

Njene najljubše mesta New York City

Medtem ko je Hilary s sedežem v Los Angelesu, je njen hit TV oddaja, Mlajši (Ed opomba: TNocoj pri petih nocoj zapusti pet finalnih zrakoplovov.!), filme v New Yorku. In ko je tukaj, ima rad za jesti. “Rad imam v New Yorku … Samo ustavimo se: rad imam, potem pa obožujem v New Yorku,” se je šalila. Nekatera njena najljubša mesta so Jackova žena Freda, Shuko in ABCV. Če ste kdaj v Jackovi ženi Freda, priporoča ribe a la plancha (sezamovo sojino glazirano ribe z žafranjem in redkvico). “Sanjam o tem, ko sem v L.A.”


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, barnesandnoble.com