Pred petimi leti smo mislili, da bi morali založiti naše najljubše gostoljubne poslastice, ko je blagovna znamka vložila tožbo za stečaj. Na koncu so se najsladnejši vrnili kdaj, in se jih je več kot pripravilo na to, da bi nas na čustveni rollercoaster z okusnimi riffi na njihovi klasiki. (Deep-fried Twinkies, kdorkoli?) Zdaj je to nova vrsta priročnih trgovinah prigrizki, ki se topijo naša srca.

Ko je en potrošnik v Ohiju opazil sladoled z blagovno znamko Hostess na policah, so novice razkrile, da se bodo tako sladoledi Twinkie kot Sno Ball prodajali po vsej državi. Zdi se, da je sladoled z okusom Twinkie sladoled z okusom sladice s kremami iz vanilije in gobicami, medtem ko je ta izročitev Sno Ball sladoled marshmallow, narejen s koščki čokoladne torte in kokosovo vrtino.

Do zdaj ni jasno, kdaj bodo škatle na voljo, toda Uproxx poroča, da bi morali navijači od februarja do maja pričakovati okuse omejene izdaje na ameriških dolarjih in prodajalnah. Še več, Hostess Cupcakes bo prav tako zamrznil prvenec.

Toda sledili smo tudi govorice, ki se vrtijo, da se kokosove pecivo preobrazi v sladoledne palice – s čokoladnim sladoledom, obkroženim s plastjo vanilinega sladoleda in na vrhu z rožnatimi kokosovimi kosmiči.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Kmalu bodo kmalu na voljo sladoledne palice za nove hostese! Sestavljajo jih čokoladni in vanilski sladoled, prekriti z rožnatimi kokosovimi kosmiči. Te bodo izdelovali Nestlé, ki prav tako sestavljajo Haagen Dazs in Edy’s / Dreyer’s, zato boste vedeli, da bo to zaželeno. . . . . . #new # icecream #twinkies #junkfood #snack #snacks #snackfood #iifym #macros #cheatmeal #instafood #foodstagram #foodporn #cheatday #sweets #dessert #fitspo #fitfam #fitspiration #flexibledieting #oreos #foodgasm #fitsagram #food #fitfamily # čokolada #hostess #nestle #haagendazs

Objava, ki jo je dala @ candyhunting

TBH, želimo si, da bi izgledali podobno kot OG Sno Ball in manj kot vrstica Strawberry Shortcake … vendar prosjačevalci ne morejo izbrati.

UPDATE: 31. januar 2017 ob 6:02 uri.

Hostesa je uradno potrdila, da bo sproščala tri sladoledne okuse in tri zamrznjene jedi, ki jih navdihujejo vaši najljubši sladki prigrizki. Med njimi so sladoledi Twinkies, Cupcakes in Sno Balls, o katerih smo poročali zgoraj, in neverjetno neverjetno sladoledno kremo Twinkie, sladoled Ding Dong Sandwich in Sno Balls Ice Cream Bar.

sliko

Hostesa

Stožec Twinkie je napolnjen s kremastim sladoledom z okusom Twinkie in preliti z zlatim gobicam. Škatla vsebuje štiri storžke in bo stala okoli 4,49 dolarja. Ding Dong sendvič je prekrit s čokolado in poln sladoleda vanilije. Lahko jih najdete v škatlah po petih za približno 4,49 dolarja ali posamično za približno 1,99 evra.

sliko

Hostesa

Sledite Delish na Instagramu.