IHOP ni situacija BTW, LOL ali LMK. Ne glede na starost, veste, za kaj velja IHOP. Ali vsaj, na kaj se nanaša “P”. Ampak, ker restavracijske verige radi igrajo z našimi čustvi, se lahko palačinke v imenu IHOP spreminjajo. Ta ponedeljek, skupni zajtrk, znan po norih skladbah, kot so palačinke za pomaranče Cinnamon Roll tweeted zelo skrivnostno napoved vrste:

Navijači so hitro izstrelili ugibanja, s piškoti, slanino, zajtrk in burritos v mešanici. IHOP je bil strokovno neusmiljen, ki se je v svojih odzivih nagnil v temo “b”. Prav tako so pomirili kakršnekoli strahove, tako da so potrdili palačinke še vedno v meniju.

Restavracija je še naprej požela ogenj z anketiranjem, ki dražijo morebitne spremembe imena, vključno s piškoti, slanino, butternut squash in barnacles. Po objavi je slanica vodila paket.

Varna stava je mogoče izključiti iz zadnjih dveh, kaj bi še lahko bilo? Brunch? Bagels? Banane? Svet morda nikoli ne bo vedel. Do 11. junija, to je, ko IHOP objavlja svojo napoved. Bomo čakali, zajtrk sendvič v roki.

Sledite Delish naprej Instagram.