Vsakdo, ki je bil v Chili, pozna občutek sedenja, dobi meni v meniju velikosti učbenika in za vedno odloča, kaj hočeš. To je pošteno – na vrhu je menu dejansko imel 125 možnosti, od hamburgerjev do ploščic do burritosa.

Če obiščete Chili po 18. septembru, meni pa bo videti popolnoma drugačen. V prizadevanjih za povečanje prodaje in izkušenj s strankami Chili’s zmanjšuje 40 odstotkov svojih postavk v meniju, poroča The Street. Z velikim menijem, kot je Chili’s, je to polna 50 predmetov, ki ne bodo zmanjšali.

V sporočilu za javnost so Chili priznali, da so šli malo daleč, da bi dodali elemente menija, in rekli, da je restavracija “poskušala biti vse stvari vsem gostom, zato je ogrozila izvrševanje in povzročila krepko ugled v hrani”. Medtem ko ne gredo daleč do svojega prvotnega, 25-predmetnega menija, se znebi tone jedi.

sliko

Chili’s

“Opravičujemo se vsakemu gostu, ki je zamudil posušeno posodo”, je dejal Chiliov predsednik Kelli Valade v izjavi, “vendar s tem drznim korakom se zavezujemo, da bodo vsi gostje naredili boljšo službo za služenje naši znameniti hrani ob vsakem obisku, v vsaki restavraciji . “

Medtem ko še niso napovedali, katere predmete še potekajo, Eater napoveduje, da bo večina Tex-Mex vozovnic, kot so Fresh Mex Bowls, Chicken Enchiladas in mehiški stil Street Corn. Fajitas je varen, čeprav … Chili je populariziral posod leta 1986, zato so na seznamu hrane, da ostanejo.

Restavracija pravi, da se bo osredotočila na svoje korenine, pri čemer se bo navdušila z značilnostmi “meatier burgerji”, rebri in seveda čili. Ker je v svojem prvotnem meniju predstavljala margarit, je verjetno, da bo vaša srečna ura počitka tudi varna.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Objava, ki jo delijo Chili’s Grill & Bar (@chilis)

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.