Vsakdo, ki je kdaj kupil v Walmartu ali Targetu, ve, da greste na zobno pasto ali pito Patti LaBelle – in se sprehodite s prekrivajočim nakupovalnim vozičkom. Zato je smiselno, da blagovne znamke nenehno sproščajo nove izdelke (in sezonske ekskluzivne izdelke), da bi jih želeli – ne, potrebovali – da bi se potegnili v trgovino, da bi poskušali najnovejšo serijo sira M & Ms ali Firework Oreos.

Tokrat pa je Walmart v svojem pekarskem oddelku predstavil popolnoma novo prigrizek – in to bi lahko navdihnilo le vrsta mash-upa, ki je bila samo Velika obsedenost Cronuta leta 2013. To se imenuje Crotilla (izgovarja Crow-tee-ah), in to je kombinacija med rogljičkom in tortiljo. Kar pomeni, da izgleda veliko kot naan ali pita – le flakier in butterier, glede na njegov opis.

Crotilla

Walmart

Medtem ko Walmart ne omenja ustvarjanja Dominique Ansel kot navdiha, je predstavnik blagovne znamke dejal, da je prigrizek sanjal, ko je skupina pekovskih izdelkov želela boljšo alternativo za rogače kot sendviče. Ljubili so blazino teksturo; sovražil, kako se je pecivo zrušilo in razpadlo, ko ga je razrezalo vodoravno.

V ponedeljek, 17. aprila, bo okoli 800 prodajaln Walmart po vsej državi začelo prodajati Crotillas. Vsak 8-paket vam bo postavil nazaj 3,98 $, in čeprav je še prezgodaj, da bi povedali, ali se bo ime ujelo, “Napoleon, naredi si dang Crotilla!” ima določeno zvonjenje.

Napoleon Dynamite
Fox Searchlight / Giphy

Zanimivo bo videti, kako ga ljudje uporabljajo. Kot obleke iz piščančje solate naslednje stopnje, ekstra dekadentni zajci tacos (ali totcos!) Ali celo raztrgani, potopljeni in pečeni v puding s kruhovim čokoladnim kruhom. In ne začnite nas začeti na epski črtasto goljufivo kremno torto, ki jo lahko naredite z njo.

Sledite Delish naprej Instagram.