Domov Alone 2 praznuje 25. obletnico tega meseca, in čeprav se boste morda počutili stare, Hotel Plaza je ustvaril čudovito hotelsko izkušnjo, ki vam bo hvaležna, da ste več kot 21 let in da boste zaljubili v film po vsem ponovno.

Slavni hotel sanjal končni Domov Sam počitnice temelji off avanture Kevin McCallister v New Yorku, in vključuje vse, kar je v sobi, kot so Domov Sam nahrbtniki v 90-ih navdihnjenem meniju (na voljo javnosti!) in ogled po mestu, ki obišče iste kraje, je Kevin odšel v film.

Gostje in dnevne obiskovalce hotela The Plaza lahko obiščejo hotel Domov Sam razstava za fotografiranje v Central Parku in z Wet / Sticky Bandits ali ustavitev s strani Todd English Food Hall za vrnitev menija, ki vključuje Luxe-ables, Spaghettios, Todd Pockets in Food Hall Funyon Rings – vse igra na priljubljenih 90-ih živilih , če ste zamudili imena punnyja.

sliko

Plaza

Za tiste, starejše od 21 let, je prava zabava pri tem, da so vaši priljubljeni sokovi za kosilo pretvorjeni v koktajle. Plaza Punch postrežejo v vrečki, ki so všeč, in so narejene s tropskim sadežem Capri Sun. Oboževalci Sunny D bodo uživali v Sunny Te, vroči v dejansko steklenico Sunny D..

sliko

Plaza

Če želite resnično živeti kot Kevin, lahko kupite Domov Alone 2 Paket za obletnico. Ko pridete v svojo sobo boste našli znane nahrbtnike in a Domov Sam paintcan, plus vseh pet Domov Sam filmi, vključno z Izgubljen v New Yorku obletnica izdaje. Najboljši del bivanja je zagotovo complimentary sladoled sundae voziček, ki se nahaja v vaši sobi “plaza style.”

Sobni paket se lahko še nadgradi z izrecnimi prehodi do Empire State Building, dostopom do Wollman Rinka v Central Parku in štiriletno limuzinsko turnejo po mestu. Hotelski paket je na voljo med 1. decembrom 2017 in 29. oktobrom 2018. Cene se začnejo po ceni 895 USD.

POVEZANI VIDEO:


Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.