Ko gre za zdravo prehrano, igralka Jennie Garth ne obravnava zapletenega seznama živil, ki jih lahko in ne more jesti, ali pa ujemajo točke za težo opazovalca ali kaj podobnega. Ohranja preprosto.

“Ne kupujem ničesar, kar je v škatli ali lahko,” je pred kratkim povedala People.com. “Vsako noč kuhamo in jedo sveže, zdravo in čisto.” Ena peek v njenem hladilniku, vljudnost posta Instagram, poudarja to zavezo. Njen hladilnik je pakiran s sadjem in zelenjavo, skupaj z občasno steklenico mehurčkov ali Gatorade.

Oglejte si to objavo v Instagramu

ni srček, to ni tvoj sok! #childgonewild

Objava, ki jo je delila Jennie �� (@jenniegarth)

Če se držiš pravila o neokomljenih ali konzerviranih živilih, Garthu ni treba dekompresirati sestavin na vsaki etiketi, zato natančno ve, kaj vnaša v svoje telo. In ker je to večinoma sadje in zelenjava, dobiva veliko vitaminov – na kaj je velika.

“Jaz sem vedno noro vitaminsko damo,” je rekel Garth.

Prejšnji 90210 zvezda vzdržuje dieto brez glutena, njen pristop do sveže hrane pa je pripomogel k temu, da ji je ob koncu jeseni padla 30 kilogramov. Velika stvar, je povedala Ljudje v septembru, ima pravico pogledati: “Spomniti se morate, kakšne so vaše prednostne naloge,” je dejala. “In spomnite se, da ostaneš zdrav in živiš zdravo življenje.”

Jennie Garth

Michael Loccisano

Garth izvaja vadbe vsak dan, bodisi jogging, udarjanje v telovadnico ali pohod s peskom. Ampak, samo zato, ker se zavzema za zdravo življenje, ne pomeni, da je imunska na občasno popustljivost. Reci, kaj boš o beli čokoladi, toda to je eden od priljubljenih Garthovih. Imela bo ugriz ali dva, ko se bo pekla s svojimi hčerki (ki tehnično ne krši svojega pravila, glede na to, da pride v ovitek). Zvezdni Instagrammed slaščice, kot so česenski paleo kolački in medaljice za banane iz Indije, pečene v pečeh brez sladkorja.

“Moja najnovejša obsedenost … pečenje brez sladkorja”, je napisala piškotek na pršici.

Če se spomni, kako lahko kruhovke z malo kalorijami in kot beljakovine pakirane kot piščančje solate na žaru, se bolje ustavi na kuhinji Delish, ASAP.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.