Jimmy Fallon je plačal veliko mizico, da ga ne moti med večerjo

Naj samo rečem – Jimmy Fallon se zgodi, da je ena od slavnih, da sem 100% pozitiven, da ne bi mogel biti “kul” v prisotnosti. Na to opombo očitno plača (dobesedno), da je nasprotna od mene. Tonight Show gostitelj je pred kratkim plačal mizo na tabeli na večerji, da bi pokazal svojo hvaležnost, da ne motijo ​​njega in njegove žene, medtem ko so jedli, v skladu z Novice.

Jimmyjeva zahvala za hvaležnost ni bila poceni – s konico je bil račun 1136 dolarjev, Novice poročila. Po besedah ​​Enza Lentinija, generalnega direktorja Il Mulina, ima Jimmy v bližini restavracije Hamptons in “običajno prihaja ob nedeljah”.

Dva srednjeveška para sta sedela ob mizi, ki sta jo Jimmy in njegova žena Nancy Juvonen, in očitno sta se lahko zadržala. Skupina ni mogla verjeti, da sta od Jimmyja “oddaljeni dve metri daleč stran” in “želel skoči iz svoje kože”, v skladu s Novice. Kljub temu so ohranili svojo kul in ga nočejo prekinjati, kar je vljudno in absolutno pravo stvar. Želim si, da bi lahko rekel, da se bom obnašal na tako sestavljen način, ki bi sedel dve nogi od Jimmy Fallon.

Prejšnji SNL zvezda je opazila mizo spoštljivo vedenje, in po večerji, jim je prišel. Enzo je povedal Novice da je Jimmy rekel: “Cenim, da vas niste hoteli motiti. Vedel sem, da želite pozdraviti.” Potem je pobral tablico.

Claire Mercuri, Jimmyjeva tiskovna predstavnica, je potrdila zgodbo Novice. Torej, tam imaš, moji prijatelji. Jimmy je tako lep kot Mi vsi mislil sem.

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, amazon.com