Vsakdo in njihova mama ve, kaj je keto prehrana s to točko. Ta nova različica tega, ki zdaj plava okoli, je druga zgodba. Tukaj je pogled na kaj je umazan keto dejansko in kako se razlikuje od njegove starševske prehrane.

Kaj je umazan keto?

Keto ne vključuje samo dajanja minimalnih ogljikovih hidratov v vaše telo, ampak se osredotoča tudi na izbiro zdravih makrohranil, ki običajno prihajajo samo iz ekoloških proizvodov. Umazani keto po drugi strani ne zanima, od kod prihajajo ti makrohranili – prehrana vas samo spodbuja, da se držite 60-75 odstotkov maščobe, 15-30 odstotkov beljakovin in 5-10 odstotkov razmerja med vnosom ogljikovih hidratov, ne glede na to, kje ste razumeš.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Sveti oranžna krempljevina! Končno sem to poskusil in legit okusov, tako kot oranžni pushi, ki smo jih imeli kot otroci. ����♀️��♀️����♀️��. . Napolnite steklo z ledom. Dodajte nekaj kilogramov težke kremaste smetane in vrhnite z dieto Sunkist. . . #dirtyketo #keto #ketoaf #ketomom #ketofam #ketosis #ketodiet #ketolife #ketolifestyle #ketoresults #ketorecipes #ketofood #ketogenicni stil #ketogenicdiet #ketogenic #ketogenicliving #ketoweightloss #weightloss #fitfam #fitness #ketodiet #lowcarb #lowcarbdiet #lowcarblife #lchf #lchfdiet #sundayfunday #ketodessert

Objava, ki jo je podelila �� Sara’s Keto Journey �� (@ketogalsara)

Ja, torej to pomeni, da lahko dobite maščobe in beljakovine, ki jih potrebujete na krajih, ki niso meso ali čista olja. Lahko jedo kup bun-manj Big Mac in Whoppers in drugi odločno ni dobro za vas stvari in še vedno držijo prehrane.

Ali umazan keto še vedno doseže, kaj namerava načrt OG?

Seveda, še vedno boste dosegli ketozo, če tehnično še vedno sledite načrtu in dajete svojemu telesu minimalne ogljike za delo in pustite, da tečejo na maščobah.

Ali je … varno?

Glede na skoraj vse vire je odgovor nedvoumno št. Keatley Medical Therapy Therapy Scott Keatley je povedal Zdravje žensk “To je začasna določitev v najboljšem primeru”, in da je v najslabšem primeru “resnično dober način, da izgubimo težko telesno maso, ki jo je težko priti nazaj in pomaga vzdrževati visoko delujoč metabolizem”.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Danes ponovite kosilo. Nazadnje so poskusili okusne tortiljske žetone @questnutrition Ranch in niso razočarali! Ali bi šli za “resnično posel”? Ne. Ampak, bodo zadovoljili to željo po števcu karbidov! Imeli sta tudi dva stopljena strjena sira in Habanero BBQ mandljev. #KetoChips #KetoDorritos #KetoLunch #BackToBasics #DirtyKeto #KetoReset #KetoRestart #KetoMeals #KetoFood #KetoFoods #RealFood #Keto #KetoFam #KetoFamily #KetoCommunity #KetoDiet #KetogenicDiet #KetoLife #KetoLiving #Ketogenic #KetogenicFood #KetogenicLiving #KetogenicLifestyle #KetogenicFamily #LCHF #Ketoza #IntermittentFasting #EasyKeto #SimpleKeto

Objava, ki jo je delil Chanell (@ ketoshell86)

Poleg tega je preprosto … nikoli ni dobra ideja, da bi svoje telo napolnilo s predelanim odpadkom? Kdaj? Zaradi tega vas postane bolj dovzetno, da se zbolite in se počutite kot smeti na splošno. Again: To je ne.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish cookbook, amazon.com