Prejšnji konec tedna je Jennifer Aniston v Mehiki praznovala svoj 48. rojstni dan s flaunting telesom, ki izgleda, kot da pripada nekdo, pol leta. Po izbiranju čeljusti s tal, moramo preiskati. Tukaj je natanko kako najljubši prijatelj vseh doseže videz.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Čas je, da je Jennifer Aniston označil 48. rojstni dan: z mojim Justinom Teru v Los Cabosu, Meksika �� #jenniferaniston

Objava, ki jo je objavil www.okmagazine.ru (@okmagazine.ru)

UGRAJA “SKINNY” SPIN na obrokih za piščance.

Nadalje potrjuje dejstvo, da je lahko vaša najboljša, Aniston priznava, da so testenine krivi užitek. Toda, ko se prepusti, je z zdravim zasukom, kot veggie lasagna. “Imate bučk, jajčevcev, ki delujejo kot pasta, in jo plastite z različnim sirom in ga postavite v pečico,” E! Novice poročajo. In ko Aniston uživa v neverjetni karbonarni jedi Justin Therouxa, je z eno opozorilo: “Za resnično slanino zamenjamo puransko slanino.”

NJIHOVI ZAJTRKI so napolnjeni in živilsko bogati.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Dobro jutro, Instagram!

Objava, ki jo delijo Living Proof (@livingproofinc)

Aniston ima tri stvari, je povedala dober tek, in vsi so nenavadno zdrave. Včasih je njen jutranji obrok gladek – ima rad banane, češnje, beljakovine v prahu, mandlje, kakav v prahu in mandljevo mleko – in v drugih dneh bo imela jajca preveč enostavno s toasto avokado na strani. Najbolj zanimiva je Anistonova tretja možnost: ovsena kaša z belimi beljakovinami, ki so na koncu stisnili, zaradi dodatnega povečanja proteina.

UČINKUJE BILANČNO DIETO VSE LETO.

“Ne dovolite, da bi se prehranjevalne navade iztekle iz nadzora, kjer potrebujem gumb za ponastavitev,” je povedala Yahoo. Hrana. Torej, medtem ko so se ostali od nas odskakali s počitnic s Dry Januarjem ali Whole30, je Aniston ves čas živela najboljše (zdravo) življenje. Zelo enostavna je: “Jejte čim več ekološkega sadja in zelenjave, hranite sladkor [vnos] nizko, pijte tone in tone vode in dobro spite.”

SHRANJUJE NJENICE.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Malo barre delo z mojo lepoto ❤

Objava, ki jo delijo Living Proof (@livingproofinc)

Vemo, da je Aniston trda jedra, vendar je delila Zdravje žensk da je “sorta ključna”. Prav tako ljubi spin, je preizkusila barre metodo in je navdušen trening za vezje – 15 minut, namenjenih njenim štirikolesnikom, 15 minut na eliptičnem, 15 minutah predenja, 15 minut vožnje, ki mu sledijo dele Telo Simone DVD za talno delo.

Enemu trendu, s katero si je preprosto ni mogla priti? Boot tabor. “Nočem, da bi se splačala – sploh ne ustavi,” je zasmejala mag.

JENNIFERNE PRAKSE ŠTA PRIČAKUJE.

Medtem ko so nekateri zvezdniki tam zunaj, ki promovirajo smešne izdelke za nekatere dolla račune Dolla, Aniston samo tisti, ki jih resnično verjame. Te vključujejo Smartwater, ki je dodal elektrolite, Aveeno (navdušena nad svojo Absolutno Ageless linijo) in Living Proof izdelki za lase ohraniti svoje znane ključavnice videti zdravo.

NJIHOVO VSEBINA SO NIČNA, TODA VSEBUJE.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Moja popolna solata – Bulgar, kumare, peteršilj, meta, rdeča čebula, garbanzo fižol, feta sir in pistacije.

Objava, ki jo delijo Living Proof (@livingproofinc)

“Justin in jaz oba rad obremenjujemo v kuhinji,” je Aniston razkrila Yahoo! Hrana. Torej, medtem ko ji kos kruha osnovno – solata in neke vrste beljakovin – njena popolna kombinacija ni samo solata in piščanec. Ona ljubi zrn, ki temelji na bulgur, feta, in garbanzo fižol.

NJIHOVI HLADILNIKI ZA HLADILNIKE SO ZDRAVLJENI.

In že so pripravljeni in pripravljeni. “Vedno sem rezal zelenjavo v vsebniku Tupperware,” je Aniston delil z Yahoo! Hrana. Prav tako hrani trda kuhana jajca in vleče piščanca na reg – plus posebno nego v zamrzovalniku. “Nekoč sem bil v spa, mi pa so mi dali malo skodelice zamrznjenega grozdja, potem ko je bila moja blatna kopel namakana ali karkoli,” je povedala Zdravje žensk. Zdaj jih Anistina naredi sama – raje rdeče grozdje – za prigrizek.

Sledite Delish na Instagramu.