V zadnjih nekaj letih je Khloé Kardashian poskušala preoblikovati svoje telo in ni dvoma, da je deklica telesa bangin. Medtem ko sta Kim in Kris obravnavala kritiko Photoshopa ta teden, je bila Khloé zaposlena objavljati slike svoje nove Good American bodisiuit linije, in srečo za nas, vsebino na svoji spletni strani, ki podrobno opisuje, kako ostaja tako tanka.

Poleg tega, da je Khloé neizkoriščeno mleko in zdravo prehrambeno prehrano, je to hrano dodala k prehrani, da bi ohranila svoj ravno trebušček (vedeli smo, da to ni detoksični čaj).

“Nič ni bolj frustrirajuće kot imeti vse vaše fitnes in prehranjevalne napore, ki jih je sabotirala BLOAT,” je na svoji spletni strani zapisala Khloé. “Tisti otroški abs nikoli ne bodo videli svetlobe dneva, če so skriti za zadrževanjem vode, draga!”

Torej, tu imaš, Khloé’s flat-tummy foods.

Oglejte si to objavo v Instagramu

To sem skrivala že skoraj leto in zelo sem navdušen, da bi naša @ goodamericanska zbirka kozarčkov, GOOD BODY, začela ta ČETRTEK na 9.00 uri! Vi znate, da sem obseden s kozolci, in hotel sem vam dati vse, kar je naravno primerna za GA, in tako kot vsi naši izdelki, ki so zasnovani tako, da ustrezajo vašemu telesu! Tako me je neverjetno raztrgal, da lahko sanjam to sanje! Ljubite svoje krivine, dame! Ljubi svoje telo! Ljubite svoje sebe! In kar je najpomembnejše, bodimo še naprej pooblaščeni! #GoodSquad #GoodBody

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)

Avokado

Guac. Vse. Dan. Kot pojasnjuje Khloé, so avos “obremenjeni s kalijem, ki je ključni igralec pri odstranjevanju vašega telesa odvečnega natrija in zato stresa vodna teža.”

Prav tako so “visoko v topnih vlakninah in zdrave maščobe, ki nam pomagajo, da se počutimo popolnejše na manjših delih.”

Namesto slanih čipsov, ki jih Hlo izogne, poskusite potapljati korenje ali zeleno v guacu ali dodati avokado v sendvič ali solato.

Ginger

Dobro je za pomirjujoče želodce in razkriva, pravi Khloé.

“Ginger je znan tudi kot močna protibakterijska in protivnetna hrana – z drugimi besedami, vsestransko dobroto za črevesje”, je napisala.

To je malo pridobljenega okusa, toda dodajanje nekaterih v čaj ali pripravo solate z njim je enostaven začetek.

Lubenica

Dobra novica, poletno rezano sadje je odlična prigrizek ob bazenu. To je visoko vsebnost vode, ki pomaga “izplakati odvečno vodo”, pravi Khloé.

Munch na to celoto, ali poskusite eno od teh 32 preprostih receptov, ki uporabljajo sadje.

Paradižnik

“Paradižnik je pakiran z antioksidantnim likopenom, za katerega je znano, da ima izredno učinkovite protivnetne in razbremenilne učinke,” je pojasnil Khloé.

To jedo v tej saloni, ki jo je odobrila Kourtney, vendar jo lahko dodate v precej salatah, juhah, zrnih, sendvičih, jajcih itd.?

Oves

Medtem ko je njena sestra Kourtney zagovornik brez glutena, Khloé od časa do časa še vedno poje zrna.

“Oves uravnoteži bakterije v črevesju”, je napisala. “To je znano kot prebiotični učinek, ki izboljša vaš prebavni sistem in dela čudeže, da zmanjša bloat.”

Preizkusite te cimetove zvitek ali bučna sira s prenočišči čez noč za ploskovnim zajtrkom, ki v osnovi uživa kot sladica.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish na Instagramu.