Ko gre za ovseno kašo, večina od nas postane precej osnovna: dodajte vodo, nato mikrovalovno pečico ali kuhajte preko pečice. Morda se vrtite v nekem rjavem sladkorju ali suhem sadju, če se počutimo kot fancy.

Ne Tiffani Thiessen.

Igralka, mama in Cooking Channel zvezda postane ustvarjalna v kuhinji, obrača svojo otroško jutranje skledo z ovesom v nekaj, kar naredi vstajanje iz postelje malo lažje. Izvede različico arašidovega masla in banane, malinovo limonado – celo slasten sir na žaru in paradižnikova juha z mešanico, ki vsebuje razrezane cheddarje, drobtine in sončen paradižnik. Nič čudnega, da je s Quaker Oatsom sodelovala pri tekmovanju “Najboljši bowl”, kjer si lahko osvojite 250.000 dolarjev, saj si lahko privoščite najbolj okusno ovseno kašo.

Ujeli smo se z Thiessenom, da bi odkrili nekaj svojih obsedenih prigrizkov – in hrano, ki jo bo vedno spominjala na njene dni v Bayside High.

Tiffani Thiessen eating oatmeal

Stuart Ramson za Quaker Ovce

Ona je vse okoli enega nepričakovanega energenta.

Čeprav ima Thiessen eno ali dve skodelici kave na dan, se prisili za popolnoma drugačno pijačo, ko se počuti počasi: Dobra ol ‘H2O. “Velika verjamem, da je voda osnova za vse zdravje, zato sem prvič, ko potrebujem energijsko spodbudo,” pravi..

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zabavna družinska epizoda jutri na #dinnerattiffanis na @cookingchannel s super #DekayFamily Poskrbite,.

Objava, ki jo delijo Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Ona bo Pass na običajne rojstni kolači.

Preostanek sveta se lahko prisegne s klasično rumeno torto s čokoladnim glazom. Za Thiessen, ki je 23. januarja praznovala 42. mesto, rojstni dnevi pomenijo eno deserto: mamino kremo sira.

“Vsakdo, ki ga ima, je zasvojen”, pravi Thiessen, ki je v prvi sezoni svoje razstave naredila pito, Večerja pri Tiffani. To je nekakšen sira, samo vam ni treba skrbeti z vodnimi kopeli ali skrbeti za to, da se na pol poti pecite. To je pravzaprav brez pečenja!

Če Thiessen zgrabi trgovsko kupljeno torto, obstaja samo eno mesto, ki ji zaupa: SusieCakes v Los Angelesu, kjer vedno naroči limoninec.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Oglejte si ta zabavni članek z @ulricawihlborg za #SwedenWithLove, ki ga je fotografiral moj dragi prijatelj @elizabethmessina #takeabite

Objava, ki jo delijo Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Ona se ne boji, da se od časa do časa prepusti.

V večini primerov Thiessen poskuša zdravo prehranjevati, vendar bo za njen rojstni dan vikend naredila izjemo. “Morda sem se več kot presodila, kot bi morala imeti,” priznava nedavno praznovanje. Še vedno pa menimo, da je njen živilski dnevnik precej dobro v zmernosti.

 • Zajtrk: Običajno ovsena kaša – “pet od sedmih dni v tednu”, toda že od jutra po rojstnem dnevu se je počutila na domačih palačinkah in slanini.
 • Kosilo: Pražena zelenjavna solata “, ki jo ljubim. Sem imel poldnevni fotografski posnetek za moj kuharski knjigi in takoj po njem odšel v trgovino z žara, zato sem dobil kup zelenjave za solato.”
 • Večerja: Odbitni suši in košček rojstnega dne torte, er, pita. “Bilo je božansko.”

  Tiffani Thiessen

  Dave Kotinsky

  Nikoli ne bo pozabila na Max.

  Thiessen jo je lahko pustila Saved By Bell dni, ki so za sabo, ampak če bi morala pomisliti na eno hrano, ki bi jo spomnila na leta, ki jih je preživela kot najbolj navdušena deklica v šoli Kelly Kapowski, bi bila…

  “Burgerji in vroči psi”, se smeje. “Spominjajo me na The Max”, reče ona, opozarja na restavracijo, kjer so se znaki po šoli obesili.

  Kelly Kapowski
  Saved By Bell / Giphy

  Kar se tiče njene vloge v ZDA Beli ovratnik? “Tovornjaki za hrano – to je bilo zabavno snemanje v New Yorku. Vsak dan so bili različni tovornjaki, ki so naročili kosilo, in lahko dobite karkoli od dimov do tacos”, pravi.

  Pozna pico.

  Če kdaj obiščete Thiessenovo hišo (ker ste včasih postali najlepše po tem, ko si nenehno všeč njene fotografije v Instagramu), prosimo, da jo zaprosite za domačo pico za vas. To je ena jed, ki jo vsi sprašujejo znova in znova.

  “Vse sem jih postavil na vse, a najljubša je sveža ricotta, limona, grozdje in pinjole”, pravi.

  Oglejte si to objavo v Instagramu

  Pečena noč na žaru. #sundayfunday #dinnerattiffanis #happylaborday

  Objava, ki jo delijo Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

  Njena Go-To prigrizki se odpravijo čez otroško korenje.

  Thiessen nima pomanjkanja idej za prigrizke, večinoma zato, ker je tako navajena za prehranjevanje na poti – in potrebujejo nekaj bolj zdravega, kot je to mogoče storiti večina prodajnih avtomatov. Vsebuje nefat grški jogurt, jabolka z arašidovo maslo in narezane kumare z limoninim sokom, a ljubi prigrizek, s katerim lahko povežete več z večerjo s pečenimi piščanci.

  “Všeč mi je praženje veggies z malo oljčnega olja in zelišč, zaradi česar jih je malo bolj slajše,” pravi. “Samo jih bom postavil v vrečko in jih odnesel.”

  Ona ni tip, da bi se pretvarjal, da pražena zelenjava pozdravi vse sladkorne želje.

  “Če res hočem nekaj sladkega, bom šel za temno čokolado,” pravi Thiessen. “Sem to vrsta dekleta. ”

  To dekle, ki se zgodi, da sva vsi.

  Sledite Delish na Instagramu.