Nekateri največji zadetki v Starbucksu so začeli v tajnem meniju. Zdaj, tako kot hladno razburljiv čaj Medicine Ball in nešteto frappov pred njim, je novi banana Split Frappuccino postal resničnost v meniju Starbucks. In očitno ima okus kot poletje v skodelici. Mislim, kdo ne želi piti svojih najljubših sundae iz zelene slame?

Vendar pa je rahlo ulov.

Po tem, ko smo se predstavili za blagovno znamko, smo ugotovili, da to ni nacionalna ponudba. Pravzaprav pijača ni tehnično uradna pijača Starbucksa in je na voljo le na eni lokaciji v Palm Springsu, CA, kjer so ga pisci Hello Giggles najprej opazili. (Torej, se lahko zahvalite tistim žilavim baristam v Cali za srce.)

Oglejte si to objavo v Instagramu

Bilo je tako dolgo, toda to je frapaučino, ki je razdeljen na banane! Okusno je kot čokoladni pretres. Super vajen in sladek. #starbuckssecretmenu #bananasplitfrappuccino #zamen #starbies #nationalcoffeeday

Objava, ki jo je delila Sonia Lemus (@ sonialemus90210)

Vendar obstaja upanje. Nadaljujte naročanje v skrivnem meniju in morda bodo morda podjetja Starbucks ujeli in postala uradna. Tukaj je, kar naj zahtevajo, v skladu s Starbucks Secret Menu:

 1. Začnite z jagode in krem ​​frappuccino.
 2. Vprašajte svojega barista, da dodate vanilija v prahu, java čipe in celo banano (za to bo treba doplačati).
 3. Na vrhu je vse skupaj s stepeno smetano in mocha kroglicami in karamelom, če želite.

  Voila – zdaj imate svojo najljubšo trgovino s sladoledom v obliki pitne vode. Morda pa enostavno in držite se velikosti, čeprav. Sploh ne želimo razmišljati o štetju kalorij v verižičnem razredu tega otroka.

  Oglejte si to objavo v Instagramu

  Razstavite se z #Starbucks Banana Split #Frappuccino! Recept na naši spletni strani #StarbucksSecretMenu, povezava v bio. #SecretMenu #BananaSplitFrappuccino #BananaSplit #TimeforDessert

  Objava, ki jo je delil Starbucks Secret Menu (@therealstarbuckssecretmenu)

  Sledite Delish naprej Instagram.