Če ste kdaj pojedli ogromen obrok in se takoj odločili, da odpravite vse svoje slabe prehranjevalne navade, začnite delati vsak dan in se v enem samem padajočem treningu ujamite, niste sami. Toda običajno, da drastična sprememba traja en dan ali dva, preden postane preveč, in se vrnete na svoje stare načine.

Torej, medtem ko je Kristina, ki je nedavno delila svojo pot do izgube 100 kilogramov s POPSUGAROM, hitro sprejela ketogeno prehrambo, ko je to slišala, je vzela preprosto, ko je prišla k dodatnemu vadbi v njeno rutino.

Prvega leta je večinoma šla več in občasno je na svoji univerzi vzela tečaj joge. V veliki meri se je osredotočila na njeno prehrano, pri čemer se je držala keto z veliko maščobami, načrtom z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in večino prigrizkov v korist popolnejših obrokov. Prav tako izvaja prekinitveni post, tako da jede samo obroke med 6. in 12. uro. vsak dan.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Praznovanje nove �� najnižje �� teže �� danes z veliko okusno hrano! Piščanec in bučke z @simplegirlsite BBQ omako iz @theketobox (tako prijeten – in ne cloyingly sweet! Ne morem s temi drevesi G Hughes ravnati, ker je kot BBQ sirup ��) in celo pint @ pantachio pistacija (FAVE) z @ketobrownie, tudi iz @theketobox! Blaga ogroženost danes in tako sem polna in srečna zdaj. V preteklosti imam (in ljubil!) Oba te #ketobox dobrote, zato sem bil v tem mesecu super še več v mojem škatli. Želite poskusiti keto polje? Uporabite mojo kodo KOOKIE2, ko naročite svoj #theketobox, in poskusite z novim ekskluzivnim okusom arašidovega masla @ketokookie! Plus, brezplačna dostava ������ dobite keto prigrizke, ki vam jih pošlje vsak mesec! . . . . #weightloss #weightlossjourney #keto #ketoaf #ketogenic #ketogeniclifestyle #ketocommunity #ketosis #ketolife #ketofam #ketogenicdiet #lchf #lowcarbhighfat #eatfatlosefat #losingweightfeelinggreat #extremeweightloss

Objava je delila Kristina (@ellipticalifragilistic)

V roku enega leta, ko je spremenila svojo prehrano, je Kristina izgubila 70 kilogramov in je od takrat prešla 100 funtov. Da bi ostala motivirana, je ustvarila zdravje in fitnes Instagram, kjer redno objavlja slike keto obrokov, samopostrežne vaje in inspiracijska sporočila.

Sčasoma je Kristina razvila navado, da redno gremo v telovadnico, danes pa ponavadi gre petkrat na teden, izmenično med kardio in treningom moči. Njen nasvet drugim, ki izgubijo težo, je, da meritve opravite (ne le vašo težo!) In fotografije, zato je lažje slediti napredku.

Prav tako svetuje, da jo vzamete iz dneva v dan in ne poskušate narediti vseh zdravih sprememb hkrati.

“Začni, kje začenjate. To je bolje kot nič,” pravi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Odšel sem na Target, da vidim, kako zelo so moje kape velikosti 6 Banane, velikosti nečimrnosti (v njih sem všeč všeč, kot včeraj – objavil sem zgodbo o tem!) In očitno odgovor je NE, ker TRI različni parov velikosti 6s na Target me prilega. Velikost! Šest! Zadnjič, ko sem nosil velikost šest, sem bila PETI FUCKING GRADE. Ja, to je prav, zdaj sem velikost, v kateri sem bila v osnovni šoli. Bil sem debel v osnovni šoli (tudi veliko krajši, zato sem tehtal manj, vendar je bil bolj puhast, širok, manj mišičast in raztegnjen). Jaz legit tehta 2lbs manj kot sem storil na moj rojstni dan lani (ko sem prvič udaril 100lb navzdol) in sem 2 velikosti manjši. Hvala, teža lifting ❤️❤️❤️❤️❤️. . . . #weightloss #weightlossjourney #keto #ketoaf #ketogenic #ketogeniclifestyle #ketocommunity #ketosis #ketolife #ketofam #ketogenicdiet #lchf #lowcarbhighfat #eatfatlosefat #losingweightfeelinggreat #extremeweightloss #nsv #nonscalevictory

Objava je delila Kristina (@ellipticalifragilistic)

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.