Pripomočki za hrano so lahko genialni, na primer budilka za pijačo. Prav tako lahko naredijo čudovite kreacije, kot so jajca v obliki mačk ali čajne vrečke z zlatom. Včasih pa so lahko nekako nepotrebne. Vpišite zaščitne ščetke za ščitnike: majhne gumijaste prstne klobuke, ki so zasnovane tako, da roke ne postanejo lepljive in oranžne, ko jeste Cheetos ali podobno. Ampak bodimo resnična. Kako pogosto bi jih dejansko uporabljali?

Razmislite o tem: ko se naselite, da bi jedli vrečo žetonov, ste ponavadi utrujeni ali se na splošno počutite leni. Nihče nikoli ne jede vrečke čipov na kofeinu ali na začetku dneva, ko so najbolj napolnjeni (čeprav zajtrk čipi ne zveni kot tako slabo idejo). Slani prigrizek je krompirjeva prehrana. Kar pomeni, da ne boste želeli kopati okoli teh, ko pride čas, da dobite snacking.

Seveda boste včasih imeli vrečo s sendvičem in soda, toda običajno se zgodi, ko ste na pikniku ali delu. Kaj potem? Ali se ne smemo pozabiti, da bi to gizmo pripeljal do nas samo, če bi pojedli žetone? Močna priložnost!

In kaj se zgodi, če izgubiš enega od zaščitnikov? Težko je verjeti, da nakup teh in spremljanje njih je manj napora kot jedo vrečo čipov in si umijte roke kasneje. Iskreno, zveni se kot malo preveč dela za mene, če pa mislite, da sem preveč grob in želim jim dati streljanje, jih lahko najdete na Chipfingers.com. Prihranil bom z jedjo Cheetos au naturel, hvala vam veliko.

Sledite Delish naprej Instagram.