Fries se ponavadi štejejo kot sekundarni za burgerje, v resnici pa so glavni dogodek. Tam so za vas med vožnjo v poznih večerih skozi vožnjo, vas razveselijo (brez sodne cone), ko jih izberete nad stransko solato. Všeč jim je vse, kar počnejo za nas. Zato smo, ko smo slišali, da jih McDonald’s daje brezplačno, naredili poln vesel ples.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Free Fries petek. �� Vsak petek samo z aplikacijo. Tone kuponov in skoraj vedno dajejo brezplačno hrano. Vsakič, ko imajo Dodgers ali Angeli dobre igre ⚾️⚾️⚾️they dajejo brezplačno sendvič ali nuggets. Nekako se počutim malo bolje pri nakupu hitre hrane. �� če živite v CA, vem, da imajo trenutno brezplačne Mcflurry in piščančje nuggets. Zdaj pa pokvarite svoje otroke ������������ #bestdietcoke #mcdonalds #mcdonaldsapp #freefries #fastfood #dodgers #angels #anaheimangels

Objava, ki jo dodeli mom.approved.community (@triedandtruemoms)

Tukaj je, kar morate vedeti: najprej boste želeli osvoboditi nekaj prostora v telefonu, da prenesete aplikacijo McDonald’s. To ni čas za opozorila s polnim shranjevanjem. Po prenosu naročite hrano po aplikaciji in uporabite Apple Pay za preverjanje. Samo s tem, boste nadarjeni z brezplačnim srednjim redom krompirja. Naročitev vnaprej pomeni tudi manj časa, ki stoji okoli, da čakajo na prigrizek.

Še ena stvar, ki mora imeti v mislih, je, da bo promocija delovala samo, če bo to v petek, kar nam pravzaprav samo pove, da je krono največji dan v tednu.

Sledite Delish na Instagramu.