Eden od največjih izzivov pri izgubi teže je, da ga dejansko držite – še posebej, če ste nenehno obkroženi s skušnjavo, v obliki neskončne ponudbe keksov. Tudi to niso samo keksi. Ti sladkariji so tako zasvoji, da ljudje načrtujejo cestne izlete in z veseljem preživijo pol ure v liniji, samo da jih preizkusijo. To je resničnost za Sophie Kallinis LaMontagne in Katherine Kallinis Berman, sestre za Georgetown Cupcake.

In vendar, dve leti po padcu skupaj 100 funtov, so še vedno na idealni teži. Ne da bi se odpovedali poslopijam, ki so postale slavne. Govorili smo z DC Cupcakes zvezde, da bi ugotovili, kaj so počeli – in zakaj je Coach Taylor igrala veliko vlogo pri njihovem uspehu.

Georgetown Cupcake

Chelsea Lupkin

Netflix in Walk.

Sprva so sestre izgubile težo z jedjo manjših delov in hojo šest milj na dan, pet dni v tednu. Pomagal jim je hitro doseči rezultate (100 funtov za 9 mesecev!), Vendar ko so dosegli ciljno težo, se je duo pomaknil nazaj. Še vedno jedo bolj uravnotežen obrok – “brez večje prehrane ali prekomernega prigrizka”, je dejala Katherine – vendar pa hodita tri milje hkrati in samo enkrat ali dvakrat na teden.

“Nismo ljudje v telovadnici. Pridružili smo se telovadnici in šest mesecev smo poskušali preklicati članstvo, zato smo morali narediti nekaj, s čimer bi se lahko držali,” je pojasnila Sophie. “Lahko pridete v tri milje po uri, kot da gledate dve svoji najljubši oddaji na tekalni stezi.”

Pogosto se skupaj z njimi hodi in hodi, medtem ko se bende gledata na svoje najljubše oddaje House of Cards, Big Little Lies, in klasike, kot so Luči v petek zvečer.

Luči v petek zvečer je prišel v letu 2007 ali 2008, zato sem popolnoma zamudil celotno serijo, ker sem bil tako zapleten z začetkom našega poslovanja, “je rekla Katherine.” Jaz sem velik oboževalec Kyle Chandler [AKA Coach Taylor], zato sem gledal, dobil zasvojen in dobil tudi Sophie. Gledali in ne bi hoteli stopiti hoje! “

Katherine and Sophie Kallinis

Roy Rochlin

Naredite mir z vašo lestvico.

Postalo je običajno zdravniško svetovanje, da bi izločili svojo lestvico, vendar sta Katherine in Sophie obdržali svoje sprednje in središče, vsak dan pa se tehtajo. “Ni boljšega orodja, da bi vas lahko odgovorne,” je dejala Sophie. “To je, kot da pogledate izjavo o kreditni kartici, da preverite porabo, tehtanje pa vas obdrži, zato teža ne utripa nad vami.”

Govori iz osebnih izkušenj: »Preveč sem šel brez tehtanja in nekega dne sem stopil na lestvico in ugotovil, da sem pridobil 40 kilogramov,« je dejala Sophie. “Dobesedno sem imel napad, kot je,” Kako se je to zgodilo ?! “”

Bila je katalizator, ki ji je povsem spremenila njen življenjski slog.

Georgetown Cupcake

Michael Kovac / Roy Rochlin

Pridobite J.Lo-ravni realnega zase.

Katherine in Sophie sta lastnik družbe za izdelavo skodelic in niso želeli prepovedati slaščic, zato so vedeli, da mora njihova prehrana vključevati užitke, ne da bi izničila njihovo zdravje.

“Vemo, da bomo na našem poslu jedli kruh, zato se za zajtrk skušamo izogniti nekaj super sladkosti in pogosto nimamo deserta,” je pojasnila Katherine.

Značilno je, da začnejo dan z veliko beljakovinami – bodisi z jajci iz krompirčkov ali z zdrobljenim zdrobom ali z angleškim kolačem z avokadom in jajcem na vrhu – ter imajo solato ali sendvič za kosilo. Na večerji gredo za ribe ali piščanca z zelenjavo in pogosto, nekakšen škrob, kot riž ali krompir.

Vendar nobena hrana ni omejena.

“Mi smo vsi, ki imajo zelo uravnotežen pristop k prehrani in vadbi,” je dejala Sophie. “Če boste za kosilo imeli pico ali testenine, bodite nekaj lažji za zajtrk.”