Tako kot pesmi, vas bodo nekatera živila vrnila nazaj, še posebej, če jih niste imeli v letih. Težko je slišati Sisqojevo “Thong Song” ali pa ugriz iz Choco Taco, ne da bi se spomnil, kje ste bili in kaj se je dogajalo v vašem življenju, ko je bil to vaš marmelad.

Za Tamero Mowry-Housley, to je ramen rezanci. Če razmišljate o njih, jo takoj opomni Sestra sestra, v 90-ih letih, ko je igrala skupaj z njo, Tia, in nekonvencionalen način, kako jih je pojedel.

“Ste kdaj krčali [ramenske rezance], začarali na njej in jih pojedli suho?” Mowry-Housley vpraša. “To je odlična prigrizek, vendar ne morem več jesti, ker sem jo imel tako veliko nazaj. Kadarkoli vidim te pakete, mislim na predstavo.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

To je samo primerno �� # tbt

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Poleg tega pa se pri prigrizku na ramenu prigrizek prav tako ne prilega trenutni prehrani. “Danes jedem tako zdravo, ali vsaj poskušam. Ko imaš dva otroka,Pusti!Včasih je težko. “

Po pridobitvi več kot 60 kilogramov med nosečnostjo s svojo hčerko, Ariah, je lani Mowry-Housley na svojem blogu TameraMowry.com začela »Mamy Makeover Journey«, s katero je zapisala svojo modo, fitnes in splošno zdravstveno preoblikovanje. V tem procesu je sprejela nekaj pravil, ki so naredila veliko razliko.

Tamera Mowry-Housley

Jason LaVeris

Poskusite drugačno pravilo 80/20.

Tom Brady in Gisele Bündchen lahko živita po pravilu 80/20, kjer jeste 80-odstotno zelenjavo in 20-odstotno pusto meso, vendar Mowry-Housley sledi bolj zmernemu upoštevanju: za njo je izgubo teže “80 odstotkov, kar jeste in 20 odstotkov je dejavnih, “pravi.

Ko je rodila svojo hčerko, se je Mowry-Housley umirila v vajo, začela z jogo, mat pilates in redne sprehode s svojimi otroki. “Predstavljam to zasedeno mamo in konflikt, ki bi vsak dan potekal v moji glavi, je bil:” Ali delam eno uro in pol, ali pa se s svojimi otroki igraš? “Pravi. Sprehod ji pomaga uživati ​​v bolj kakovostnem času, medtem ko ostane aktiven.

Zdaj, ko je že skoraj leto dni odkar je bila rojena, in njen urnik dela se je umiril in ji dal več prostega časa – Mowry-Housley je poskrbel za ante: “Trudim se delati štiri dni na teden, delam dva dni intervalnega usposabljanja , en dan pilatesa in en dan kardio. ”

Oglejte si to objavo v Instagramu

Na svoji spletni strani delim nekaj zelo resničnih misli in čustev o postpartalni resničnosti in o tem, kar mnogi od nas doživljajo. Upam, da boš prebral in da bo resonirati s tistimi, ki ste se počutili enako. Povezava v profilu.

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Spremenite svoj italijanski jezik.

Špageti in mesne kroglice so večerja v Mowry-Housleyjevem gospodinjstvu, v zadnjem času pa uživajo v nizki ogljikovi obroki, ki uporabljajo squash squash namesto testenin. “Samo pecite rumeno squash z oljčnim oljem, soljo in poprom, nato pa žlico notranjosti, dodajte omako in bam! Imate zdrav obrok.”

Z njimi se prodaja tudi alfredo in druge omake na osnovi smetane za klasično paradižnikovo omako, čeprav se bo dala nekaj bližnjic. “Kupila bom Ragu’s Homestyle omake, ker nimajo umetnih barv ali okusov ali visokofruktoznega koruznega sirupa,” pravi. Zrela omaka je za njo ogromen časovnik, namesto da bi jo vsak teden naredila iz nič.

Še en nizek ogljikov dioksid? Izdelava pice s koruzo koruze, namesto tradicionalnega testa.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Nocoj kuhamo cvetačo pico. To je moja zdrava različica skorje. #držim pesti

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Pojdi trdo v Veggies, Enostavno na sadje.

Mowry-Housley vedno poskuša prikriti več zelenjave, vendar omejuje njen vnos sadja na dva dela na dan. “[Sadje] še vedno vsebuje sladkor, čeprav je to dober ogljik”, pojasnjuje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Tako enostavno, vendar tako dobro.

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Zakriči z začimbami.

Piščanec in zelenjava na žaru sta lahko običajna zdravo hrano, to pa ne pomeni, da morajo biti vljudni. Mowry-Housley hrani svojo shrambo s česnovo soljo, oljčnim oljem, balzamičnim kisom, tartufovim oljem in paradižnikovo omako, ki je na vrhu drugačnega zdrobljenega moko (ali potresemo). “S tem lahko storite karkoli,” pravi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Na vašo zahtevo … na zadnji. Bilo je čudovito. Delal sem spodnjo kalorično verzijo Trisha Yearwood. #znamo

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Downplay Dairy.

Mowry-Housley ima šibkost za sir, kruh in vino, vendar poskuša ohraniti vse tri na minimum. Sir je bil najtežji, da bi se zmanjšal. “Poskušam – oh, poskusim – ne jesti mlečne izdelke,” se smeje. “Poskušam ga uživati ​​v zmerni meri, večinoma jedo čisto ves teden.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

Jutri mama in jaz modna revija na @therealdaytime

Post je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo) on

Sledite Delish naprej Instagram.