Vsakdo ve, da je krompir najboljši del gurmanov ali ocvrtih piščancev. In medtem ko bo boj za katero verigo je najboljši krompir utripal za vedno, obstaja eno nesporno dejstvo, da smo si želeli ugotoviti: katera hitra prehrana vam najbolj daje naročilo?

Da bi te restavracije resnično postavili na test, smo v vsaki restavraciji naročili srednjo riž, v vsaki škatli upoštevali krompirček in nato upoštevali ceno vsakega naročila. Kar smo našli, je bilo presenetljivo. Tukaj je vsaka blagovna znamka rangirana od najmanj do večine spudov na naročilo.

In če ste bolj bolj-bolj-bolj oseba, smo tudi raziskali glavno verigo “velik frit. Če si želite ogledati, kako so bili zloženi, glejte zgornji videoposnetek.

Chick-fil-A: 20 pomfri

Te čarovnije, ki so bile vaflje, so precej velike, vendar imate še vedno manj kot dva ducata. To je nekakšen bummer, ko plačaš 2,29 $.

Arby je: 33 pomfri

Kravji krompirček je neverjeten, ko jih hrepenite, vendar srednji red (ki nas je vrnil 2,99 dolarja) ni preveč. To pomeni, da bi lahko eden ali dva posamezna korpusa imela vsaj dva ali tri standardne krompirčke. Čeprav takrat ni bilo dovolj, da bi dosegli višjo vrednost.

sliko

Steak ‘n Shake: 36 pomfrit

Pomarančni krompirček je bil precej redkeje, kot smo pričakovali – še posebej v primerjavi z ostalimi ponudbami verige, kot je trojni steakburger, ki je zložen s trojico. Na 2,99 $ nismo bili prodani na njej.

Burger King: 36 pomfritov

BK odrezuje svoj krompir debelejši od povprečja, vendar trije ducat v mediju (2,59 USD) ni vse toliko, kolikor veste, koliko drugih mest je pakiranih.

Shake Shack: 38 pomfritov

V tem odprtem pravokotnem pladnju so všeč ljubljene krošnjice, ki so videti v notranjosti. Malo je razočaranje, saj so vam vrnili 2,99 $.

sliko

Popeye je: 51 pomfri

Začinjeni in hrustljavi, je “redna” škatla cajunskega krompirjevega popeja precej polna. In za 2.09 $, so morda najboljši posel okoli.

Wendy’s: 56 pomfritov

Te grobo krompirček napolni srednji škatlica, ki nas je postavila nazaj 2,19 dolarja-precej dobro. Ne moremo se pritoževati tukaj.

McDonald’s: 76 pomfritov

Krompirček pri Mickey D’su je precej standarden – niso debeli in ne prepletajo, med njimi so. Zaradi tega se lahko v srednji škatli vstavi več krompirček (2,19 USD). In ravno to nam je všeč.

sliko

Smashburger: 91 pomfrit

Za razliko od njenih tekmecev s tekmovalci, Smashburger kupuje svoje naloge visoko s skoraj 100 krompirčkom. Prav tako smo bili zadovoljni s ceno 2,29 dolarja na “redni” velikosti.

Pet fantov: 98 pomfritov

Na plazu je pet tekmovalcev zmagalo. Ne samo, da je njegova krompirček pošteno razrezan, dobiš celotno “običajno” velikost čašo, ki se preliva s krompirjem, in še nekaj prsnih koščkov, ki jih vrgel v torbo. Postavili vam boste nazaj 4,29 dolarja, vendar, ker so dvojni povprečni red na mestih, kot sta Wendy’s in McD’s, bi trdili, da je to vredno.

sliko

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.