Počistite nekaj prostora na vrhu vašega “stvari, ki jih ne potrebujem, a zagotovo želite” seznam. KFC spremlja svoje lase prstne lize dobre kopeli bombe, kreme za sončenje in božični okraski z bazeni plavajo letos, in fant je vse gredo ven. Namesto da bi pripravili ocvrto piščančje ali piškotsko pecivo, so šli polno na Sanders.

Fantastični plavajci polkovnika Sanders uradno obstajajo in medtem ko so nekoliko zastrašujoči, so tudi neke vrste praktične. Če imate gorečo željo, da plavate v bazenu z vedrom piščanca in sode, lahko to sanje postane resničnost. Ampak, sreča mora biti na tvoji strani. Ti slabi fantje niso naprodaj, namesto tega KFC daje brezplačno nekaj sto ljudi. Tukaj lahko vstopite, da bi sami zmagali.

Če je plovec poznan, je vaša TV-igra hvaležna. Plavajoči se je pojavil v najnovejšem komercialnem KFC-ju, na katerem je igral igralec George Hamilton, ki je ležal v oceanu in napovedal nov sendvič KFC. Zdi se, da hrustljavi polkovnik tekmuje s Chick-fil-A – ima majone in kisle kumare kot prelive na zelo hrustljavi piščančji sendvič.

Odpadki za igrače za bazen so zdaj odprte do 22. junija, zaloge pa so omejene (podobno kot piščanec iz U.K. in zrnca). Zmagovalci bodo objavljeni 23. junija, s plavaricami pa bodo pred 4. Julijskim vikendom.

Sledite Delish naprej Instagram.