Študentski dolg je velik problem v Združenih državah, vendar je možnost prihodnjih posojil dovolj, da poimenujete svojega otroka po podjetju za hitro prehrano? KFC se stavi na to. Sprožijo napor, da pričakujejo starše, ki so pripravljeni poimenovati svojega otroka po polkovniku Sanders.

KFC bo za prvega otroka z imenom Harland, rojenem 9. septembra 2018, podaril 11.000 dolarjev za šolo. 9. septembra je rojstni dan polkovnika Harlanda Sandersa, znesek donacije pa je nagrajen z 11 zelišči in začimbami podjetja.

Če ste pripravljeni storiti to zavezo in se vaš otrok rodi 9. septembra, lahko v 30 dneh pošljete prijavo na kfc.com/babyharland. Vsak vnos bo preverjen, da ne bo vse naredil.

Očitno je, če ste udeleženi v tem kaskaderju, nekaj manj. Predvsem bo vaš otrok moral do konca svojega življenja pojasniti, da so bili poimenovani po oglaševalski kongresu družbe. In kaj, če si drugi otrok po imenu Harland, rojen tisti dan? Z isto zgodbo ste obtičali, vendar brez kolidžne štipendije.

KFC pa pojasnjuje, da bodo vsaj imeni po uspešnem imenu. “Kdajkoli podjetnik, polkovnik Sanders se je vrnil iz številnih neuspešnih delovnih mest in poslovnih podvigov, da bi našel Kentucky Fried Chicken v svojih šestdesetih letih”, je dejal predstavnik KFC za The Atlantic. “Nismo mogli razmišljati o boljšem načinu, da bi ga častili, kot da bi pomagali pri podpori Baby Harlandovih prihodnjih uspehov z donacijo na fakulteti.”

Medtem ko se kolidžne šole nadaljujejo brez konca, bo zmagovalni otrok imel vsaj nekaj kreditov, ki jih pokriva čas, ko se vpišejo. In plus, lahko vedno gredo z njihovim srednjim imenom, če so preveč nerodni.