Japonska je znana po prodaji desetine presenetljivih okusov KIT KAT-resno, so izdali vse od jagode sira do sake – vendar leta 2017, blagovna znamka prinaša svoje ustvarjalne okuse državo z rdečim žametom KIT KATS.

Medtem ko vaflji sami niso svetlo rdeči, kot klasična južna torta, je tudi sladkarije rdeče žametno z barvo in so prevlečene v beli barvi, predstavnik za potrditev Hersheya.

Oglejte si to objavo v Instagramu

New Candy Alert: Red Velvet Kit Kat ❤�� Lahko imate svojo torto in jedo sladkarije preveč ���� Boste postali na voljo po božiču #candygyrl #newcandyalert #redvelvetlovers #redvelvetcake #redvelvetcandy #kitkat #redvelvetkitkat #candybars

Post je delil Candygyrl Truck 215-490-9580 (@candygyrlmobile)

Paketi so že začeli pojavljati v trgovinah – bralec Impulsive Buy je pred nekaj dnevi našel vrečko na Walmartu – in Candy Warehouse se je začel prodajati na spletu, čeprav je torba omejena različica, tematska tema za Valentinovo. Vrečke iz desetih unč sladkarij morajo biti na voljo po vsej državi v naslednjih nekaj tednih, odvisno od tega, kdaj so bile prejete pošiljke in ko se bodo prodajalci začeli prikazovati sezonske zaslone Valentinovo.

Ker so se fotografije začele pojavljati v novem okusu, so se družabni mediji zmedeni, saj ljudje izgubijo misel nad mislijo, da so točkovali sladkarije, ki so okusni kot najbolj vroči deserti za leto 2015.

Ta nova izdaja pomeni, da imate dve mesece okna, s katerim se pomaknete s svojo naslednjo sladkarsko torto, ki služi rdečo žametno torto, polnjeno z rdečimi žametnimi zdravili. (Bonus točke, če gre za kremasto sirjenje sira – to je tisto, ki je opazno in ključnega pomena, ki manjka od novega okusa KIT KAT.)

Sledite Delish naprej Instagram.