Prejšnji mesec je internet poskrbel za miniaturne avokado. Plodovke so eksplodirale na socialnih medijih, ne samo zaradi svoje razkošnosti (lahko jih daste v palmo!), Vendar je njegovo udobje (posamezna obroka = manj odpadkov). Zdaj, kivi postajajo enako majhno zdravljenje, z bobičem kiwi, grozdjem, brez kavnih gobic, ki jih lahko jeste na poti.

Čeprav so kivi berline v bistvu samo mini kivi, okus ni enak. Tisti, ki so ga poskusili, pravijo, da je zapleteno, sladko in kislo.

Native v severne regije v Aziji s hladnejšimi podnebnimi razmerami – kot so osrednja Kitajska, Sibirija in Japonska – kivi jagod ali Actinidia Arguta, je v Združenih državah dejansko rasel več kot 150 let. Torej, kako je ostalo pod radarjem od 1870-ih let? Nihče ga ni nikoli poskušal komercializirati. Ampak zdaj se bo to spremenilo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Imej lep vikend ! Big Hvala za @siyi_s za njeno sliko! #nergi #superfrutto #kleinefrucht #berryfruit #babykiwi #lepetitfruit #baie #baies #barvne #brizge #plod #keje #beeren #fruttidibosco #kiwebeere #barvice #heathyfood #eatclean

Objava, ki jo delijo Nergi, The Kiwi berry (@_nergi_)

Raziskovalne ustanove v kolidžih po vsej državi in ​​podjetja s sedežem v zasebni lasti, kot je Nergi, se odločijo, da izkoristijo novo obsedeno Ameriko z vsemi naravnimi stvarmi, poskuša integrirati kivi v vsakdanje življenje.

Odrasli na območjih Združenih držav Amerike s hladnejšimi podnebnimi razmerami, kot je Nova Anglija, kiwi jagode so vrsta plodov, ki lahko prenesejo zelo nizke temperature. Poleg tega, da je resnično srčkan, je sadje pakirano tudi z antioksidanti, vlakninami, vitaminom C in vitaminom E.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Kiwiberrys �� Bei Lidl entdeckt und sofort mitgenommen. Ich bin verliebt. Und Malina, die alte Kiwiliebhaberin, sowieso. Ich hätte gerne Mini Wassermelonen. Das wäre fein. #kiwi #kiwiberry

Objava, ki jo delijo �� �� �� & �� �� �� �� �� (@jaanagoeslightly) na

Na žalost, ti mali fantje še niso na voljo za vsakogar. Pričakujemo, da bo kivi v prihodnjih mesecih postal bolj razširjen pojav, toda do takrat lahko storimo samo počakati. In morda ostanejo zasedeni z vsemi drugimi frankenfruits, kot so grozdje z bombažem, miniaturni avos in roza ananas.

Sledite Delish na Instagramu.