Ni bilo presenečenje, da je pizza krnila najbolj priljubljena hrana na Instagramu. To je prav tako čudno, kot je sirast, dobro se povezuje z Netflixom in je popolnoma deljeno. Ti razlogi so tudi razlog, zakaj je odlična izbira za Valentinovo, še posebej, če je kuhana v obliki srca.

In ni važno, če preživljate 14. februarja s svojo sladko, najboljšo prijateljico ali če ste solo, ker pizza je resnično vse, kar potrebujete. (In vsekakor ne skrbi vaš status zveze.) Torej naročite eno od teh ljubkih pite v nedeljo in jih delite samo, če res, resnično hočem lahko.

sliko
giphy / pizzashares.tumblr.com

PIZZA HUT

Veriga pizze, ki je poslala ‘za do lune, ponavadi ponuja praznične pite v obliki srca (13,99 dolarja). In vključujejo vse iste toppings, drizzles in krušne okuse, ki jih lahko izberete s konvencionalno ročno bačeno skorjo pico. Bonus: samodejno prihaja z velikansko trojno čokoladno čipsko piškotko ali čokoladnim piškotkom.

PAPA JOHN’S

Na voljo je danes z Valentinovo, pica iz Papa Džona je narejena s hrustljavo tanko skorjo. Medij vam bo vrnil 11 USD, plus 1,25 USD za vsako vrnitev. Če hočete tudi nekaj sladkega, lahko dosežete enolastno pito in dvojno čokoladno čipsko piščanjo za 15 dolarjev.

sliko

Twitter / Papa John’s

BOSTON’S

Če bi naročili to ljubljeno pico, bi se morali počutiti posebno. Z vsako gurmansko pito (kot so bivolja piščanec, caprese, Florentin, pet sira), bo Boston doniral 50 centov v No Kid Hungry, neprofitni namenjen ukinjanju lakote otrok v ZDA. Če resnično občutiš ljubezen, lahko tudi podarite razlogu na spletni strani verige.

sliko
Bostonova

PAPA MURPHY’S

Pijača Murphy’s take-and-bake HeartBaker (8 USD) vključuje piščančo skuto iz praskavca, tradicionalno rdečo omako, mozzarello iz polnomastnega mleka in feferoni. Ulov: sami ga morate pečati – za 12 do 18 minut pri 425 stopinj F. Vsaj to vam zagotavlja vročo rezino v nedeljo zvečer.

sliko
Papa Murphy’s

Upamo, da bodo te pice bolje od Reesejevega poskusa v pokrovčkih v obliki arašidov v obliki srca. Seveda, če gre za popoln neuspeh, lahko vedno pokličete Papo John’s, da se pritožite in vam bodo poslali brezplačno nadomestilo.

Sledite Delish naprej Instagram.