Včasih pobiranje pogona – čez tek, ki poteka znotraj vašega najljubšega mesta za hitro hrano, postane hitreje hranjeno (še posebej, če je znotraj znotraj). Toda včasih to pomeni tudi pričevanje nekega nora š * t, kot streakers, ki vse to stanejo, ukradene avtomobile, pa tudi pari, ki jih dobijo. Nedavno je bila vmesnik na enem pogonu McDonald’s-kdo hackiran, stranke pa so prejele nekaj nepričakovanih in zelo grozljivih odgovorov na svoja naročila.

Na eni lokaciji v New Bernu, NC, je radijska frekvenca zvočnika na pogonu, ki jo je vodila par pranksters, poročila WCTI 12 News. Potem ko je poskušal narediti naročilo, je en uporabnik posnel videoposnetek kaskade, ki je vseboval komentarje, kot so: “Veš, da sem pravkar na stranišču, in ti bom samo služil tvoji hrani. bom umil roke “in” veš kaj, samo potegnite naprej, ker vam bom dal vse, kar se vam zdi “.

Lastnik pijanega McD’s takoj je izdal izjavo lokalnim novičarskim postajam in rekel: »S pomočjo policijske postaje New Bern preiskujemo to zadevo. Poleg tega ukrepamo, da preprečimo, da bi se ta izolirani dogodek znova pojavil. lokalni lastniki, naša največja prednostna naloga so naši kupci in skupnost in želimo zagotoviti, da je vsaka izkušnja v naši restavraciji pozitivna. “

Sledite Delish naprej Instagram.