Če ste vi in ​​vaš ljubljeni veliki oboževalci zajtrka, se morate odpeljati v Las Vegas za Valentinovo. Še posebej, če ste pripravljeni, da bi jih dobili.

Ta februar 14 parov lahko poveže vozel v Dennyjevi kapeli za manj kot sto dolarjev. V cenovnem razredu 99 dolarjev je na voljo svilena predstavitev šopek in boutonniere, šampanjski toast in slovesno potrdilo. Za dodatno pristojbino lahko pari naročijo palačinke, ki izgledajo kot popki, vendar so napolnjene z mini palačinkami.

sliko

Denny je

Medtem ko je V-Day poseben nov, ta tradicija poteka od leta 2013, ko je Denny prvič odprl svojo kapelico v Vegasu. Očitno je poročna tradicija v Las Vegasu še vedno živa in dobro, še bolj pa okoli Valentinovo.

Po podatkih urada za izdajo dovoljenj za zakonsko zvezo v Clarku se v okrožju izdaja več kot 1.500 zakonskih dovoljenj za zakonske zveze med dnevi, ki so potekali do Valentinovo. To je približno dvakrat toliko licenc, kot so bile izdane med nedeljskim obdobjem, je dejal predsedstvo. In medtem, ko bi lahko šli na pot Elvisa, se poročite, obkrožena s hrano za hrano, zagotovo edinstvena.

Dnevna poroka Dennyja običajno znaša 199 dolarjev, poleg tega pa vključuje še dodatke, kot je uporaba fotografske stojnice, a Poroka Pancake Puppies Cake, dve poročni majici in kupon za dva Grand Slama na naslednjem obisku Denny’s.

Prvi par, ki se je poročil v kapeli, Nancy Levandowski in Steven Keller, na sliki spodaj, so to storili leta 2013. Po državi Iowa State je bila druga poroka za oba in želela je biti drugačna in zabavna. Ker oba delata v živilski industriji, sta poročena v restavraciji z razumnim pomenom.

sliko

Denny je

Denny’s oboževalci lahko zapolnijo to prijavo, da rezervirajo mesto v Dennyjevi kapeli tega Valentinovo dneva. Za tiste, ki so že poročeni ali niso v zakonitosti, lahko paket tudi kupite kot obljubljeno obnovo ali zavezanost.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.