Ljudje so freaking ven čez Disney’s Baby Groot Suvenir Cup

Disneylandovo poletje junakov je začelo vikend Memorial Day, in ko smo že prejšnji teden slišali za vse norce jede in pijače na njihovem novem Guardians of The Galaxy-tematskem meniju, smo vedeli, da bo to popolnoma epsko. Ampak zdaj, ko so se stvari uradno začele, se približujemo vse, kar je ponujeno, in našli smo našo najljubšo postavko: Baby Groot Sipper Cup. Ta skodelica je tako privlačna, dovolj je razlog, da se to poletje obiščete v Disneylandu.

Verjetno nismo sami v občutku, da je Groot najslabši član Guardiansa (žal abs, Chris Pratt’s abs), zato je ta tematska skodelica nujno potreben spomin, če obiščete park to poletje. Po Disney Food Blogu je skodelica, ki ima katero koli vodno pijačo in ima majhno Baby Groot na vrhu, na voljo v vozilih za popcorn okoli Disney Hollywood Studios na Floridi in po oznakah Instagrama v oddelku Hollywood Land Disney California Adventure.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Spominki iz včerajšnje zabave! V dveh urah spanja, linij in bolnih je bilo to vredno za najboljšo vožnjo kdaj z najboljšim podjetjem! ✨✨✨✨✨ # missbreakout

Objava, ki jo je podelila Loni Catherine (@lonicatherinec)

Pokal vas bo stalo 12,75 dolarjev in bo na voljo le za omejen čas (Summer of Heroes se bo končal 10. septembra – čeprav to ne pomeni, da bodo pokale zagotovo na voljo do takrat), zato vam tega ne dovolite.

Baby Groot živi njegovo najboljše življenje.

Sledite Delish na Instagramu.