Nekaj ​​več kot mesec dni po uvedbi svojega programa McPick2 For $ 2 – od katerega bi lahko kupcem domov kupili par hamburgerjev, piščančjih sendvičev, vrstic mozzarella ali majhnega pomfrita za dva dolarja – McDonald’s je povečal ceno. Od 29. februarja bo v novem meniju McPick2 na voljo še 5 $.

Obstaja tudi sprememba postavk v prihodnjem meniju nacionalne vrednosti. Vključili bodo Big Mac, Filet-o-Fish, Quarter Pounder in 10-delne piščančje kuglice, ki se lahko seznanijo s krompirčkom. Te postavke se lahko štejejo za korak naprej od manjših izbir na sedaj nedotaknjenem Dollar Menu (R.I.P.) in preprostih seznanjanja na kmalu v penzioniranem $ 2 pristanišču. Še vedno pa oboževalci niso zadovoljni. In prenašajo v družabne medije, da se pritožujejo na zvišanje cen.

Po dolarskem meniju, ki se je začel leta 2002, je bilo vse do leta 2012, ko so nekateri predmeti pospravili do 2 USD. Potem, leto kasneje, so bili ti isti predmeti navedeni za $ 1, 2 $ in 5 $ za vsakega, dokler ni prišel McPick2 januarja 2016, to je. Prav tako je treba omeniti, da ko je Big Mac prvič hit menijev po vsej državi leta 1968, je stala 45 centov (približno 3 $ danes). Mogoče dve za $ 5 je pravzaprav dostojno posel.

Čeprav je še vedno težko reči, kaj se bo zgodilo z najnovejšim poskusom McDonaldsa za povečanje prodaje – še posebej, če lahko pri Taco Bellu dosežete zajtrk 1 USD in pet jedi za 4 $ pri Burger King.

Sledite Delish naprej Instagram.