Po mnenju uporabnikov Instagrama M & M’S sprošča tri okuse, ki so daleč od klasičnih bonbonov z okusom mlečne čokolade ali celo arašidov. Brent Timm, za SnackChatLive (“Najslabši in najlepši prehrambeni vlogi v galaksiji!”) Je objavil fotografijo neobjavljenih M & M’S. Za ovitke, M & M’S so “mednarodno navdihnjeni okusi”, vključno z angleškim kremenom iz arašidov, mehiškim Jalapeño kikirikijem in tajskim kokosovim arašidom.

Oglejte si to objavo v Instagramu

*** BREAKING SNACK NEWS *** @mmschocolate je objavil tri nove arome arašidov M & M v letu 2019. -Thai kokosov oreh – Mexican Jalapeño kikiriki-angleški kikiriki kikiriki Video pregled vsakega okusa na mojo IG zgodbo in poudarite ta teden! . Sledite Snackchat Live v snap �� Brenterest in Facebook! . . #junkfood #candy # 2019 #chocolate #cheatmeal #cheatday #dietortryit # f52grams #snacking #snack #junk #sugar #coconut #peanut #mandms #candybar #jalapeno #thai #mexican #toffee #snacks #minnstagrammers #delish #hangry #nomnom #buzzfeast #foodstsgram #foodgasm

Objava, ki jo je delil SnackChatLive z Brentom Timm (@snackchatlive)

Brent piše, da bo M & M’S objavil nove okuse leta 2019. V zgodbi Instagrama poskuša angleški toffee peanut M & M’S in pravi, da je okus toplega “zelo izrazit”. Očitno je, da jim je nekaj arome kave, in jih primerjal tudi z M & M’s Espresso Nut aromo.

Ljudje so komentirali delovno mesto, ki je na videz utrujen in navdušen nad domnevnimi okusi. En uporabnik je napisal: “Daj mi to kavo in kokosovo olje”. Druga oseba je rekla: “Ne morem čakati na kokosovo! To bo tako dobro.”

Uporabnik Instagrama @ candyhunting je objavil fotografijo mehiškega okusa Jalapeña, ki trdi, da bodo to naslednja glasba M & M za glasovanje. To pomeni, ko enkrat zadenejo police, lahko navijači M & M glasujejo o tem, kateri okus naj ostane. Najnovejši okus zmagovalne arome je bil Crunchy Mint, po sporočilu za javnost.

Oglejte si to objavo v Instagramu

KAJ PRAVIŠ?! Naslednje glasovanje na M & M je za “mednarodno navdihnjene okuse”. En ukus, ki kroži interwebs, je zdaj mehiški Jalapeño Peanut. Ja, jaz bi pojedla to. Uredi: @snackchatlive ima zajemalko na vseh 3! Druga dva sta angleški toffee kikiriki in tajski kokosov oreh!

Objava, ki jo je dala @ candyhunting

Ni jasno, kdaj in kje bodo na voljo M & M’S. Družba M & M je v tem času zavrnila dodatne informacije. Zato bodite pozorni na več informacij o teh zanimivih zvočnih okusih.