Na prvi pogled lahko M & M-ov zadnji okus z omejeno izdajo povzroči, da si praskate glavo. Velikonočni … Sundi. Ker nič ne pomeni, da bi počitnice izgledali podobno kot skodelica, polna sladoleda in vroče fudge.

In potem vas udari: Velikonočni Sundi. Velikonočna nedelja. Vidimo, kaj ste storili tam, M & M’s. To je vrsta pun, ki bi Phil Dunphy in Danny Tanner ponosna. Vrsta, ki bi jo pričakovali kot punchline za šalo na koncu paličice ali omaka, ne ime novega okusa, ampak tukaj je.

Pastelno obarvana obleka z oblekami ima “beli center, obkrožen z mlečno čokolado”. Čeprav vreča ne določa, kaj to pomeni z “belo”, lahko le domnevamo, da ima okus bele čokolade, vendar ne ustreza standardom FDA glede tega, kaj se lahko šteje za belo čokolado. Potem bi lahko imela tudi več okusa vanilije ali šipene smetane, da bi ji dala to “sundae” bistvo.

M & M najdete samo na Walmartu, ki se zdaj pojavljajo na prodajnih policah. M & M-ova druga pomladna aroma omejene izdaje, Strawberry Shortcake, je na voljo samo pri Target.

Se ne morda zdi še posebno velika noč, vendar je boljša od bolj očitnih alternativ: Velikonočni zajček (ooh, divji zajček!), Medenirovan pršut (mesnat!), Kuhana jajca (ne … samo ne). Če pa dobri ljudje v M & M iščejo predloge za leto 2017, je morda partnerstvo s Peepsom v redu. Ali Cadbury. Creme Egg M & M je lahko precej spektakularen. Samo pravim’.

Sledite Delish na Instagramu.