Stella Artois že od leta 2011 objavlja svoj prvi Super Bowl oglas, in to je za dober razlog. Podjetje za pivo sodeluje z dobrodelno službo Matta Damona, water.org, ki pomaga pri iskanju rešitev za čisto vodo ljudem po vsem svetu. To je četrto leto partnerstva med blagovno znamko piva in dobrodelnostjo.

Matt Damon in Stella Artois ad

Stella Artois

Oglas, imenovan “Pipe,” je primeren za Super Bowl, saj vsak vstane in gre v kuhinjo ali kopalnico med komercialnimi odmori. Matt Damonova priča prikazuje, kako vodno pipo morda ni nič posebnega za Američane, vendar dostop do čiste vode ni dan povsod po svetu.

Od 15. januarja do 15. aprila vsakič, ko kupite 12-paketno pivo Stella Artois ali jabolčnik, pomagate water.org 12 mesecev čiste vode za eno osebo v razvijajočem se svetu. Če kupite en pint ali steklenico Stella v baru, bo to pomagalo en mesec.

In če kupite omejeno izdajo kruha (a.k.a pikantno pivo steklo), bo to pomagalo zagotoviti pet let čistoče vode za nekoga. Letos nastopajo modeli s strani Silvane Avile iz Mehike, Janine Shroff iz Indije in Monice Ramos iz Filipinov.

Stella Artois limited edition chalices

Stella Artois

“Če je le en odstotek gledalcev, ki so gledali Super Bowl letos kupili kašo, bi lahko pomagali zagotoviti dostop do čiste vode za do milijon ljudi v stiski”, je dejal Damon v sporočilu za javnost. Če ga želite dobiti, lahko vodite na water.org/stellaartois, da kupite kocko.

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.