Vaš tisočletni okusni okus bo kmalu eksplodiral. McDonald’s bo kmalu ponudil hamburger s kale in Šriraška omaka. Signature Sriracha Burger naj bi bil objavljen pozneje v tem mesecu in bo združil Sriracha s hrustljavo čebulo, paradižnikovimi rezinami in mešanico svežega špinača in kale.

Piščanec Sriracha Burger

McDonald’s

Ne samo, da to pomeni, da postane Sriracha poltrajna menijska točka McDonald’s, ampak je tudi prvi čas, ko se uvaja kale kot sestavina v katerem koli od njihovih burgerjev. Do zdaj je nacionalni jedilnik McDonald’s vključil samo kale v svoje solate. Zdaj lahko kdo dobi ta dva tisočletja dodatkov za svoj hamburger.

Ta sendvič bi se lahko dobro slišal in verjetno zato, ker je McDonald’s v preteklem letu ponudil podobno postavko, znano kot sendvič sira Sriracha Mac. Za razliko od prihajajočega menija McDonald’s, ta hamburger ni vključeval kale, morda pa je bil predogled še nekaj boljšega. Torej, če ste to zamudili, ga lahko poskusite zdaj. Lahko celo izberete lastne beljakovine, ki vključujejo goveje meso v četrtletni funt, piščanec na žaru ali krušna piščančja pinjenca.

Če to ni dovolj začinka, si lahko na svojo McNuggets damo tudi Sriracha z novo dodano omako sira Sriracha Mac. Kombinacija Big Mac omake in dober stari Sriracha, sedaj lahko s svojim grmičevjem ali krompirčkom redno naročite makro omako Srirachacha, tako kot njihova chipotle BBQ omaka ali njihova mediteranska omaka. Morda ne bo celoten hamburger, ki je utrujen v listih Sriracha in jezerskih listov, morda pa je omaka vse, kar potrebujete.

McDonald's Nuggets and Sriracha Sauce
McDonald’s

V vsakem primeru se pripravite na to kombinacijo dveh trendov, da prevzamete vire za Instagram. To je tako trendovsko, čudno, da ne pride s strani kinoje.

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.