Sladek sladek je praktično obrok za poletne dneve. In zdaj, vsaj en dan v tej sezoni, lahko dobite stvari brezplačno. Business Insider poročila McDonald’s ponuja brezplačno sladoled v nedeljo, 16. julija, in to je zelo enostavno priti.

Podjetje želi poudariti svoj spremenjeni recept za mehko uporabo, ki se znebi umetnih okusov, barv in konzervansov. Zdi se, da je darilo namenjeno večjemu številu kupcev za prenos svoje aplikacije za pametne telefone.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Klasični praznik je še bolj slajši s klasičnim stožcem. Vesel sem!

Objava, ki jo delijo McDonald’s (@mcdonalds)

Če želite dobiti brezplačno stožec, prenesite aplikacijo McDonald’s za mobilno aplikacijo in jo pripravite za odhod. Nato v nedeljo preverite ponudbo pod “mojimi dogovori”. Če odkupite ponudbo na vozilu – ali v restavraciji, dobite prosti čas.

Denar ugotavlja, da se promocija dogaja na nacionalni dan sladoleda, ki je v celoti pripravljen dopust, a koga skrbi? McDonald’s je samo eno podjetje, ki bo verjetno dalo brezplačen sladoled, zato praznovanje lažnega počitka je popolnoma vredno.

McDonald’s do velikega popusta sproži veliko marketinško akcijo okoli sladoleda, pri čemer uporabi hashtag #SoftServed na Cvrkutati, da bi ljudem pohvalil. To ni nobena vanilija mehka služba, vendar bo to storila do nedelje.

NADALJUJ SE:

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.