Če bo novo preizkušanje dobro, bo novi ribji sendvič na McDonaldsu skupaj s Filet-O-Fish. Več restavracij v Kaliforniji bo dobilo, da preizkusijo snežni rak sendvič na meniju, nagovoru k lokalnim Bay Area kuhinje.

Franšizelj na območju Bay je dobil dovoljenje McDonald’s, da test sandwich kot poskus v štirih restavracijah v San Joseju, CA. Če bo to uspelo, se lahko razširi na 250 drugih restavracij v regiji.

Po mnenju družbe KGO-TV ima McDonald’s Crab Sandwich atlantski snežni rak, zelena in začinjena majoneza, poleg solate, paradižnika in čebulice. Stane 8,99 dolarja, kar je za McDonaldsa drago in 410 kalorij. Recept je sodeloval z tekmovalko Top Chefa Ryanom Scottom.

“Po velikem uspehu našega lokalnega najljubšega, McDonald’s Gilroy Garlic Fries, smo želeli preizkusiti svoje lastne potrebe po ljubljenem rakovem sendviču”, pravi Nick Vergis, predsednik McDonald’s Co-op Bay San Francisco Bay Area. “Mi smo navdušeni nad našimi strankami, da ga preizkusijo in delijo svoje povratne informacije.”

Sledite Delish na Instagramu.