sliko

McDonald’s je resno pospešil igro Fri-yay. Z dodatkom česna krompirčka, krompirja z vrvico, pomfritom s tartufi in celo enim krajem, ki je namenjen samo za krompirček, se zdi, da veriga poskuša nekaj dokazati s svojimi 17-sestavnimi barvami. Še posebej zdaj, ko McD’s izstopa s kodranjim krompirčkom, ki je okusen kot rakovica. Da, prebrala si to pravico.

Hitro-hrana velikan ne debituje samo vsak skriven Fry. Ne, so začinjeni s soljo, poprom in aromami rakov. Nova postavka v meniju se imenuje “Twist and Shake” ali “Twister”, odvisno od tega, kje ste.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Za to, da #twisterfries #loveit

Objava, ki jo je delil joyee_99 (@ joyee_99)

Do zdaj so na voljo samo v Singapurju in na Filipinih skupaj z nekaj drugimi regionalnimi specialitetami, kot so slani piščančji burger iz jajčnega rumenjaka, začinjeni McNuggets in ocvrte banane,.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Prstan blaginje Twister frit! #familytraditions # CNY2017 #twisterfries #curlyfries #mcdonalds #actualourtraditions #goneinsixtyseconds #fries

Objava, ki jo delijo kayli (@fklt)

Povedati moramo, da smo navdušeni, vendar nismo prepričani, da bi lahko našteli celoten nabor tako, kot tradicionalni tip. Toda ti začinjeni piščančji nuggets so še ena zgodba. Povejte nam: bi jedli krompirček, okusen s krompirjem?

sliko

McDonalds

sliko

McDonald’s

Sledite Delish na Instagramu.