Brez mesa ponedeljek je lahko trend po vsej državi, vendar ena veriga stavi veliko, da si hrepenite ravno nasprotno. Bob Evans, AKA Cracker Barrel na Srednjem zahodu, je objavil svoj jesenski jedilnik ob promociji, imenovani “Meatloaf ponedeljek”. Njihova utemeljitev: Ko postanejo noči hladnejše, ljudje hrepenijo po udobni hrani, kot so ketchup-slathered hleb zemlja govejega mesa, ki jo je vaša mama naredila.

To “daje vsakomur izgovor, da jedo meso in pomaga tudi ljudem, da začnejo svoj teden izključiti,” je v sporočilu za javnost. Med promocijo, če se ustavite v ponedeljek, 9. oktobra ali ponedeljek, 16. oktobra, nosite pižame in naročite eno od udobnih klasičnih večerjev Bob Evansa (vključno z omenjenim mesnim jedem), boste z brezplačno obrok. To je eden od načinov, kako obrniti vsakega najmanj najljubšega dne v tednu.

Bob Evans
Bob Evans

Če promocija poteka dobro, bi lahko brezplačni sladkor za sladice podaljšal dlje od prvih dveh ponedeljkov, je namignil predstavnik, čeprav so zdaj potrjeni le 9. in 16. mesto. Kvalificirane jedi so naravnost v vrsto obrokov:

Meatloaf

Ol ‘Bob prenaša ketchup glazuro v korist uporabe svoje Wildfire omako, ki na vrhu govejega in svinjskega mešanice meso s hrustljavo ocvrto čebulo nizov. Postrežena je s pire krompirjem in stranjo po vaši izbiri.

Počasno pražena Turčija

Bob Evans

Bob Evans

Zahvalni dan je zgodaj – vsaj v tej verigi. Na rezine, pražena purana se postrežejo s polnjenjem, brusnicami, zelenimi fižolami ter pirejo krompirja in omako. Kot da boš imel še kakšno sladico po tem.

Country Fried Steak

Bob Evans
Bob Evans

Če niste slišali za to jed, nikoli niste bili na jugu. Ali Midwest. Ali kjerkoli, ki priznava nekaj najboljših stvari v življenju, so izkopane in globoko ocvrte. Zamrznjen je v državni omaki, kot bi moral biti.

Pražena pečena pečenka

Kolikokrat lahko pišete v en naslov? Če bi bil Bob preveč, bi našel tretji način, prepričani smo. Ta pečenka se počasi kuhana 9 ur in postrežena s čebulo na žaru, korenje iz medu in pire krompir.

Če preživite obrok, lahko sprostite vrvico na svoji PJ in se zdravite z eno od svojih pite – kot kokosovo smetano ali pivo-pie-meets-sesalec-esque Pumpkin Supreme – velikan piškotek ali vroča fudge sundae.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.