Če ne poskušate vsakega vzorca na voljo v Samovem klubu, ne delate pravilno – še posebej, če gre za sladko zdravljenje. V čast nacionalnega meseca sladoleda, trgovina vzorčuje skrivnost Sam’s Club Café menu item BREZPLAČNO. Drum roll prosim … Predstavljam vam, plovec ICEE!

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ker so stopnje vlažnosti danes tako grdo! Moji otroci si zaslužijo nekaj, da bi se ohladili. #iceefloat #Yum #Noms #GetSome ����

Objava, ki jo delijo D e n i e e J u k i e (@ denisejukie)

15. in 16. julija lahko poskusite z ICEE-sladoledom sodelovati zase od 11. do 6. ure. na klubih ALL Sam’s v državi. Samo očistite oči za posebni plovec ICEE, ki ne bi smel biti težak, ker je naš vzorčni vidik vedno na točki pri Samovem.

Plovila, ki so že več let priljubljena od članov in sodelavcev, so na voljo v treh osvežujočih okusih: zamrznjena češnja, zamrznjena Pepsi in zamrznjena modra malina. Vsak je nadevan s članskim sladoledom znamke Mark Premium Vanilla. Tako poletje. Tako okusno.

Če nakupovanje v razsutem stanju ni na vašem dnevnem redu za brezplačne vzorčne dni, ne vznemirjaj se. Klubska kavarna Sam’s Club je odprta za vse, tako da lahko obiščete svoj čas za 20 oz. ICEE mešan z zamrznjenim jogurtom za 99 centov.

Hvala, Sam’s Club, za odlično sredstvo za vročinski val.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, indiebound.org