Saj veš, da si udaril velike lige, ko ima vaša krofna lasten odskoknik. Prav to se je zgodilo v Kalifornijski krofi, kjer so pecivo tako priljubljene, da mama in pop trgovina na prostem dnevno obiščejo 24-urno varnost. Skozi okno je skoraj vedno črta, še posebej po nepričakovanih okusih krojaka kavarne in modelov, ki so postali virusni.

Kalifornija Donuts

Chelsea Lupkin

Dejansko, tudi če niste bili v zlati državi, ste verjetno videli njihovo delo. Preprosto iskanje v trgovini ime vzame ogromno delovnih mest v višini 38.000 plus na Instagramu. In medtem ko je California Donuts tehnično ime nekaj trgovin na tem območju (to je bila franšiza pred desetimi leti, vendar je od takrat postala samostojno v lasti), se skoraj vse objave nanašajo na California Donuts # 21, na 3540 W. 3. st. v Los Angelesu.

Panda donuts at California Donuts

Chelsea Lupkin

Dobili so ugled za klovnino krompirjevo pršico, sorto Snickersovo polnjene in po meri pismo, ki vam omogoča, da izgovorite vse, kar želite, pa naj gre za predlog, opravičilo ali ime vaše najljubše hrane. Toda najbolj priljubljeno krof je tako preprosto, kot se mu zdi – in tako ljubek je to čisti test volje, da ne “.

Kalifornija Donuts

Chelsea Lupkin

Govorimo o panda krofku. Trgovina prodaja do 450 na dan, in vsi so začeli s pridihom. “Imel sem še eno podjetje, ki je imelo veliko opraviti s pandami, zato sem se začel ukvarjati s tem, da bi na nek način ustvaril panda krof,” pravi Stephanie Kuoch. Njeni starši so odprli trgovino po imigriranju iz Kambodže, zato je odraščala v kuhinji, vendar ni šele, dokler ona in njena sestra ne bi bili odrasli, da so se začeli vrteti po klasičnih recepcijah.

Kalifornija Donuts

Chelsea Lupkin

Panda se je začela kot red po naročilu – klasičen klovn s klasičnim krofom, na vrhu z vanilinim glazom in kreativno sesekljanim Oreosom za ušesa, oči in nos – postal je tako priljubljen, da je zaslužil mesto v običajnem meniju. Sedaj jih družina pije ves dan in zvečer in je razširila svojo prodajalno v sosednji prostor, da bi sledila povpraševanju. To poletje pričakujejo svoje največje gneče v letu, saj je trgovina postala nujni obisk turistov.

panda donut

Chelsea Lupkin

“Mama mi je rekla, da so potovali iz države in vprašali njeno hčerko, kamor je hotel iti v LA – Disneyland, Santa Monica – in otrok je rekel:” Hočem iti v Kalifornijske krofke “, pravi Kuoch. “Premagali smo Disneyland ?! To je bilo precej super.”

Izgleda, da ima House of Mouse nekaj sladkega tekmovanja.

Sledite Delish naprej Instagram.