Vsi vemo, da se hitro prehranjevalne točke (in celo nekatere hitre restavracije v verigi) niso mesta, kjer najdejo zdravo prehranjevanje, vendar obstajajo pametne izbire. Tukaj je tisto, kar bi morali naročiti, če bi se raje zavedali zdravja pri McDonaldsu:

Najboljši zajtrk: Egg White Delight McMuffin

Ker ni povsem pošteno primerjati 150-kaloričnega sadja in jogurt parfait proti 1000 kalorijskim palačinkam, smo se odločili, da izločimo očitno možnost in primerjamo zajtrk s samicami tukaj. In zmagovalna možnost je Egg White Delight McMuffin, ki ustvarja 250 kalorij in 8 gramov maščobe. Če niste v beljakovinah, je tradicionalni Egg McMuffin blizu drugega, pri 290 kalorij in 12 gramov maščobe.

sliko

McDonald’s

Najboljši hamburgerji: hamburger

Ta preprost naročilo vsebuje samo 250 kalorij in 8 gramov maščobe, medtem ko dvojni četrti Pounder stoji 780 kalorij in 45 gramov maščobe. Pripravnik je standardni cheeseburger, ki vključuje 300 kalorij in 12 gramov maščobe.

sliko

McDonald’s

Najboljši sendvič: McChicken

To je najpametnejša izbira med vsemi sendviči McDonald’s, saj vsebuje 350 kalorij in 15 gramov maščobe. Za nas je to malo praskanje, ker je pražena piščančja možnost, ki nekako izlije celo Filet-O-Fish, ki vsebuje 390 kalorij in 19 gramov maščobe. Ampak karkoli naredite, se izogibajte Buttermilk hrustljavi piščančji sendvič, ki vsebuje 570 kalorij in 23 gramov maščobe.

sliko

McDonald’s

Najboljša solata: Bacon Ranch Grilled piščanec

Tukaj je presenetljivo, da je solata s slanino in rančem. Narejeno s piščančkom na žaru, vam bo samo 320 kalorij. Piščančja salata na jugozahodnem žaru ni prav tako slabo, s 350 kalorijami. To je hrustljava možnost piščanca, ki bo obogatila dodatnih 200 kalorij ali več-yikes.

sliko

McDonald’s

Najboljša prigrizek / stran: rezine jabolk

Vrste jabolčnih rezin so le 15 kalorij in vsebujejo nič maščobe. Medtem se krompir prične pri 230 kalorij in 11 gramov maščobe.

sliko

McDonald’s

Najboljša sladica: Kiddie Cone

Sladice očitno niso samoumevno hranljive, vendar si lahko tukaj naredite pametno izbiro, tako da naročite sladoled, ki mehko služi kiddie. To je samo 45 kalorij, v primerjavi s standardno velikostjo, ki vsebuje 200 kalorij.

sliko

McDonald’s

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.