Prebujanje vonja sveže pripravljene kave je eden izmed življenjskih užitkov. Škoda, da prihaja z neugodnim položajem: nekdo mora dejansko priti iz postelje, da bi ga pripravil. Vnesite najbolj neverjetno stvar, da se zgodi vsakemu človeku, ki ni zjutraj, po vsem svetu, budilniku, ki pije kavo.

sliko

Ljubezen Josh Renoufa

Oblikoval ga Joshua Renouf, Barisieur je vsak sok pivu sanje uresničiti, ker bo kuhal vodo, jo prelivati ​​čez vaše mletje, obdržati svojo kremo ali mleko hladno, in korral vaš sladkor. Čeprav je trenutno še vedno v razvoju za množično maloprodajo, je budilka na voljo za prednaročilo prek čakalnega seznama na mestu Renouf. Ampak ta vrsta udobja vas bo popeljala precej malo – približno 300 do 380 dolarjev.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ustvarjamo napredek #Barisieur #coffee #wakeup

Objava, ki jo je delil Josh Renouf (@joshrenouf)

sliko

Ljubezen Josh Renoufa

Budilka je zasnovana z orehovim lesom, nerjavnim jeklom in steklenimi posodami. Indukcijska toplota potuje do kroglic iz nerjavečega jekla v notranjosti vodne grede, dokler ne zavre, nato pa se voda prenese v filter iz nerjavečega jekla skozi izliv. Potem se strdi in počasi kaplja v kavo, kjer se segreje na vroči plošči. Samo dodajte svoje mleko ali smetano in nekaj žličk sladkorja – vse na priročnem mestu v pripomočku.

sliko

Ljubezen Josh Renoufa

Najboljši del je, da je Renouf poskrbel, da sta alarm in pivovarna tako prilagojena jutranjim navadam. Če veste, da ste snoozer, lahko kavo začnete kuhati do 30 minut po tem, ko se alarm izklopi. Če želite čašo takoj, se zažene pet minut pred alarmom. In če ste res trmastega spanca, lahko celo nastavite kuhanje, ki se aktivira samo, ko zavrtite stikalo na strani, tako da bo vaša skodelica popolnoma sveža, ko boste končno pripravljeni na vstaj in pri njih.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zahvaljujem se vam za ponovno izdelavo filtera iz nerjavečega jekla! Razburljiva srečanja na obzorju #Barisieur #coffee #riseandgrind

Objava, ki jo je delil Josh Renouf (@joshrenouf)

Morate nastaviti vse, kar je pred nočjo, – zapečatite tla, napolnite jo z vodo in razdelite mleko. Ampak Renouf upa, da bo to postalo ritual za uporabnike, “signal za telo in duha, da je čas za počitek in sprostitev.” Veš, namesto da ostaneš prilepljen na vaš iPhone, dokler ne mineš. Čeprav je razmišljal tudi o tem in dodal vtičnico USB za napajanje vaše naprave.

Sledite Delish naprej Instagram.