21

Tradicionalna torta

sliko

Krispy Kreme

Prihod na zadnje mesto: Tradicionalno krušno krof. Preveč je preprosta in suha, čeprav morda, če jo dobite takoj po tisku, je malo boljša. Kot je zapisal en urednik: “To je kot pogačna torta, ki je predolgo izpuščena.”

20

New York Cheesecake

sliko

Krispy Kreme

Izjava o omejitvi odgovornosti: Mislili smo, da je to ključna pita. Ni bilo. Ne glede na to, nihče ni bil všeč ta kruh, ki je bil napolnjen s kremami, poleg Sama, ki ima rad tudi Nickelback.

19

Glazirano s Kreme polnilo

sliko

Krispy Kreme

Iz neznanega razloga, Kreme polnjenje okusi čudno v glaziran krof. Praški krofi, s katerimi lahko pridemo na krov, vendar več o tem kasneje.

18

Čokolada, ki je s kremnom polnjenjem

sliko

Krispy Kreme

Obstaja zelo pomembno razlikovanje, ki ločuje Kreme polnjenje (Krispy Kreme je očitno precej pred Kardashians) in kremasto. Malo ljudi je bilo navdušeno nad tem in so v notranjosti primerjale s sladko-dovolj smetano smetano.

17

Chocolate Chip Cookie

sliko

Krispy Kreme

Mislili bi, da bi bilo to krompirjevo krompirčasto krompirjevo čipko priljubljeno, toda po podatkih Delishersja je razmerje krofov do čokolade izklopljeno, piškotki in polnila pa so bili preveč sladki. Čeprav so ljudje raje pili piškotke z vrha.

16

Cimetova jabolka napolnjena

sliko

Krispy Kreme

Želel sem, da je to zmagovalec, toda polnjenje je bilo preveč želatino. Eden od urednikov je želel, da je bolj slajši, drugi pa je mislil, da ima čuden vkus. Na splošno ni zmagovalec.

15

Zastekljena limona

sliko

Krispy Kreme

Še en presenetljiv padec, polnjenje limone pa samo okusi v glaziranem krofku. Nekateri so želeli, da bi bila notranja bolj smetana in bolj kot skuta, in splošno soglasje je, da potrebuje močnejši okus limone.

14

Oreo Piškoti in Kreme

sliko

Krispy Kreme

Kako lahko greš narobe z Oreosom? Očitno s tem, da je “bolan sladko”. Sam se sama odplava tukaj: “Dobim dovolj Orea iz razkroja na vrhu in bi imel ravno čisto čistost.”

13

Jagoda iz jagode

sliko

Krispy Kreme

Kljub Homerjevemu najljubšemu, so se mislili, da so preveč zdravilne degustacije, kot tudi “tisočkrat slajši, kot bi si želeli.”

12

Strawberry Iced s škropljivci

sliko

Krispy Kreme

Popolnoma enako kot zgoraj, vendar ima sprinkles, tako da dobi avtomatsko povečanje.

11

Dulce de Leche

sliko

Krispy Kreme

V redu, na tiste, ki jih je Delish dejansko všeč. Ta krušni kruh ima dulce de leche polnjenje, ki je bilo kremno in ne preveč sladko. Ena pritožba: ni dovolj zapolnjevanja.

10

Zastekljeni krilec

sliko

Krispy Kreme

Morda je jasno, toda ta kruh kruha vzame tradicionalne svetlobe naprej s slavno glazuro Krispy Krema. Pro tip: potopite v kavo, da boste še boljši.

9

Glazirana kislina

sliko

Krispy Kreme

Ljudje so bili večinoma presenečeni, da je Krispy Kreme imel to krof, in čeprav je bil okus subtilen, je bilo precej prijetno. Preizkuševalci so ugotovili, da je bolj vlažen (žal) kot tradicionalni okus torte.

8

Zastekljena malina

sliko

Krispy Kreme

Ne more iti narobe s klasiko. Glazirana polnjena malina Krispy Kreme je bila priljubljena za mnoge, minus tistim, ki ne marajo žele, zaradi očitnih razlogov. Eden od urednikov je zahteval boljšo distribucijo želeja, kar je pošteno.

7

Cake Batter

sliko

Krispy Kreme

Osebno sem mislil, da je to še bolj zdravo kot Chips Ahoy, a veliko drugih urednikov je bilo vanj. Polnjenje je okusen, kot pravi torto, in škroplje ne boli.

6

Čokolada lisasta s kremastim polnjenjem

sliko

Krispy Kreme

Obrnili se bomo nazaj k vprašanju polnjenja: Čeprav je v Kreme polnilo malo ljudi, tako v prašnih kot tudi glaziranih krofah, je bilo polnjenje kremast zmagovalec. Ta kostum, ki je podoben Bostonu, je gobec za peščico malih živali.

5

Zastekljena borovničeva torta

sliko

Krispy Kreme

Eden izmed nekaj krofnih krofov, modra različica je tart in vlažna, z bolj resnično sadnim okusom kot žele napolnjene krofe. Eden urednik ga je imenoval fenomenalen in “milje naprej” drugih krofnih tortnih krofov, ki jih je imel. Definitivno top tekmec.

4

Čokolada, ki se je pojavila s pršili

sliko

Krispy Kreme

Med prvotno glazuro, čokoladnim glazom in mavričnimi posipami je to skoraj popolno krof.

3

Čokoladna lisasta Zastekljena

sliko

Krispy Kreme

Medtem ko se morda ne zdi tako od stvari, kot so vroči psi, oviti v kozarčku, smo tukaj očitno tukaj v Delishu. Eden od urednikov opozarja na čas, preden je obstajal, in jim je bil njihov obstoj imenovan kot gamechanger. Veliki pogovori, vendar so zelo lepi.

2

Glazirana čokoladna torta

sliko

Krispy Kreme

Prihod v drugi: glazirana čokoladna torta. Nekateri ljudje so ga imenovali za svoje najljubše. Drobna torta, bogata čokoladna aroma in prevleka za glazuro so zmagovalna kombinacija.

1

Izvirno glazirano

sliko

Krispy Kreme

“Na svetu ni nič boljšega od krušnega kruha, ki je vroče iz pečice.”

Sledite Delish na Instagramu.