Toda … kje so ostali?

Zapri up of tea in blue china tea cup

Getty ImagesSpaces Images

“En sam krožnik za čajno skodelico. Na njem so bili narejeni imena darilcev.” (preko Reddita)

Kakšna ostra ideja.

Visoka angle view, of knives in butcher block

Getty ImagesAdam Gault

“Mesec pred našo poroko me je poklicala moja teta in me prosila, da odstranim okrog 10 predmetov iz našega darilnega registra. Njeni bratranci so ji povedali, da so nam kupili te predmete, vendar niso” šli skozi pravilno kanale “, da bi jih odšli iz registra. To so bili visokokakovostni noži, ki sem jih že več let gledal. Bili so dragi, zato smo pričakovali, da bodo gostje kupili enega ali dva, ne celotnega sklopa. dan po poroki odpremo darila, bratje so nam kupili proračunski niz nožev iz trgovine z živili, domnevali so, da so našli odlično kupčijo, ker smo nože odstranili iz registra , nihče drug ni kupil nožev, ki smo si jih želeli. Sploh ni bilo veliko, ker smo jih kupili z denarnimi darili, vendar sem se vedno spraševal, kaj so ti bratranci razmišljali. otroci ne zavedajo, da lahko dobijo nožne garniture za 30 $! ” Vsakič, ko razmišljamo o tem, kako neumni so mislili, da smo, se smejamo. ” (preko Reddita)

Ni darilo na domu – niti blizu.

Prt on a table.

Getty ImagesSavuškin

“Na porokah ljudje dajejo denar. Bratje mojega moža so nam dali grdo mizo in okvir za sliko. Za njega in njegovo ženo smo plačali več kot 50 dolarjev, plus približno 30 dolarjev za vsakega od svojih dveh otrok. ” (preko Reddita)

Voda so razmišljali?!

sliko

Grommet

“Eden je ribji vijačnik za vodo, voda izvira iz ušesnih rib. Vse je grdo in imamo v naši hiši točno 0 navtičnih tematik. To je iz neke fancy trgovin v Bostonu, ki je znana po njih (brez darila za darilo ), samo smo na Midwestu, ne Bostonu. Moji starši mislijo, da je to smešno. ” (preko Reddita)

Hello Kitty? Resnično?

Vino displayed for sale at market

Getty ImagesMario Gutiérrez

“Moja Maid / Matron od časti nam je kupila majhno steklenico vina Hello Kitty in 2 nespremenjena kozarca … Bil sem zelo zmeden. Odprl sem vino in to je bila NASTIEST stvar, ki sem jo kdaj pil. Takoj se je izpraznil po odtoku. “(preko Poroka Bee)

No, tako se piškotek pekoča.

Hrana background with cookies dipped in dark chocolate and sprinkled with sugar, top view

Getty ImagesAnna Kurzaeva

Nikoli nisem mislil, da bi nam nekdo resnično dal čudno darilo, toda to je bilo grozno! In navadna poroka, ki se je začela. ” (preko poroke Bee)

To je poroka, ne tuška za otroke.

Recept Books

Getty ImagesJill Ferry Photography

“V kupljeni vrečki za prhanje smo dobili uporabljeno kuharsko knjigo (to so bile iztisnjene strani, dodane stvari, poudarjene stvari itd.) Bilo je malo očitno, da so zgrabili prvo stvar, ki so jo lahko zamislili iz hiše. recepti v njem, a vsekakor malo čudno. ” (preko poroke Bee)

Torej. Veliko. Bacon.

Bacon slice being cooked in frying pan

Getty ImagesKrasyuk

“Imamo škatlo slanine in govorim kot 20 kilogramov slanine, ki ga je dobil z mesnega trga in mislil, da je hej, slanina! Razdelil sem ga z vsemi, ki sem jih poznala, in z mamo in še vedno imamo slanino levo. ” (preko poroke Bee)

Za dober ukrep, težko razmislite o vaši regati.

Meriti Cups

Getty ImageshuePhotography

“Moja snaja je prejela preoblikovane merilne skodelice. Kako je vedela, da so bili obnavljani? Mladoporočni par, ki jim je dal, je pozabil vzeti izvirno kartico iz škatle, ki je bila naslovljena na njih.” HAHAHAHA! ” (preko poroke Bee)

Ne tako Fiestaware.

Fiesta Plates Dishes Kitchen Shelf

Getty Imagessassy1902

“Imam vse grdih jedi z mehiškimi sombrerosom po vsem svetu. Če bi bil pošten, je moj brat mislil, da mi daje to, kar želim.” Jaz sem prosil za Fiestaware. Ne verjamem, da je vedel, da Fiestaware ni na temo fiesta . ” (preko poroke Bee)

Naslednjič poskusite preveriti datum poteka, bud.

Loaf of sliced fresh bread

Getty ImagesJamieB

“Še vedno nismo odprli vsa naša darila, vendar je za zdaj najbolj čudna košarica, ki je vodila film To je čudovito življenje (najboljša stvar iz košare), kruh kruha, ki je bil že potekel pred mojo poročno zvezo, in posodo soli. “(preko Poroka Bee)

Naj bo svetloba!

Barvita Popsicle Sticks Over White Background

Getty ImagesNatthawut Nungsanther / EyeEm

“Najslabše darilo, ki jo je imela moja sestra, je bil niz domačih svetilk, izdelanih iz palic za popsicle! Njen mož je mislil, da jih bo uporabil (seveda – njegova babica jih je obdarila !!!), vendar je končala s shranjevanjem za nekaj mesecev, nato pa je vrgla jih ven, ko je pozabil na njih! ” (preko poroke Bee)

Kakšna čudna tradicija …

Potnik pouring tea from thermos

Getty ImagesOstanki

“Bogat stric mojega moža nam je dal uporabljeno kavo termos in rumeno kopalno brisačo. Zelo čudno. Že kasneje smo ugotovili, da je na bratu mojega moža na svoji poroki dal šest mesecev po naši.” (preko Reddita)

Darilo drugim, kot bi ti imel dar.

Čokolada Fountain With Fondue, Fruits and Marshmallow on children party

Getty ImagesTsuguliev

“Imam čokoladno fondue vodnjak od nekoga, ki je to želel sami. In mislim, da jo je dala v moj darilni register sama, končala v smeti.” (preko Reddita)

Jaz sem A-T-H-I-E-S-T.

Biblija and cross on desk

Getty Imagesbaona

“Ženo in jaz smo ateisti. Imamo nekaj ponarejenega gigantskega težkega železnega križa, ki je namenjen, da imamo kozarec iz nekaterih zelo katoliških sorodnikov. Njihovo stalno narašča, ker niso bili poročeni” v cerkvi “do točke, ko je bila samo omamljena.” (preko Reddita)